Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Χυλόπιτα της Paramount στην Μέγκαν Φοξ


Μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας Transformers, ανακοινώθηκε ότι η Μέγκαν φοξ δεν θα παίζει στο Transformers3. Οπως είχε δηλώσει και η ίδια, το θεωρούσε σίγουρο ότι θα συνέχιζε το ρόλο της στην ταινία που την έκανε διάσημη. Ωστόσο η μεγάλη σιγουριά βλάπτει.

Η Μέγκαν Φοξ  έμεινε έξω από το καστ και μάλιστα την τελευταία στιγμή. Με μία λιτή ανακοίνωσή της στον τύπο η εταιρία παραγωγής Paramount Pictures έκανε γνωστό ότι η «κυρία Φοξ δεν επιλέχθηκε για την τρίτη ταινία Transformersτου σκηνοθέτη Michael Bay» χωρίς να δίνει καμία πληροφορία για το ποιά θα την αντικαταστήσει.

Η εμφάνισή της στην πρώτη ταινία «Transformers» έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία και η Μέγκαν τόσο μεγάλη εντύπωση, που η δεύτερη ταινία γράφτηκε για τα μέτρα της. Οι σεναριογράφοι της έδωσαν μεγαλύτερο ρόλο και οι παραγωγοί περισσότερα χρήματα για να ενσαρκώσει την έφηβη καλλονή που μαζί με τον φίλο της, τον Σάια Λεμπέφ βοηθούν τα διαστημικά ρομπότ-αυτοκίνητα να πολεμήσουν τους κακούς εξωγήινους εχθρούς τους!

Με το καυτό σορτσάκι και το εφαρμοστό μπλουζάκι να τονίζουν τις δολοφονικές καμπύλες της, η Μέγκαν Φοξ τράβηξε αμέσως το ενδιαφέρον του... φιλοθεάμονος κοινού. Το σίκουελ των «Transformers» έφερε ένα... κύμα από Mέγκαν Φοξ. Πολλαπλές εμφανίσεις, συνεντεύξεις, πρεμιέρες, events, χοροί, σε όλα πήγε η Φοξ και κάθε φορά φρόντιζε να είναι πιο εντυπωσιακή από την προηγούμενη. Και όσο ο Τύπος και τα ΜΜΕ τη σύγκριναν με την ασύγκριτη Αντζελίνα Ζολί τόσο ανέβαζε τον πήχη η νεαρή Μέγκαν.

Οι «Transformers» ήταν μόνον η αρχή. Μετά την επιτυχημένη και σέξι εμφάνισή της, το Χόλιγουντ έκανε focus στη μελαχρινή καλλονή με τα τιρκουάζ μάτια. Ομορφη, θεά ....αλλά τελικά όπως φαίνεται η ξαφνική οι υπερβολικές δόσεις επιτυχίας κάνει κακό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...