Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ο νέος έρωτας της Εριέττας Κούρκουλου

Πιασμένοι χέρι χέρι η Εριέττα Κούρκουλου και ο νέος της σύντροφος περπάτησαν στα σοκάκια της Μυκόνου αδιαφορώντας για τα περίεργα βλέμματα. Η Εριέττα είναι full in love και το δείχνει. Ο Χάρης Πλουσης της έχει κλέψει την καρδιά και το ζευγάρι απολαμβάνει τον έρωτα του.

Η Εριέττα και ο Χάρης ήταν απλώς φίλοι και μάλιστα γνωρίστηκαν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, μέσω του Ηλία Ψινάκη. Η σχέση τους πέρασε σε άλλο επίπεδο και πλέον είναι επίσημα ζευγάρι!

Ο 26χρονος Χάρης είναι μοντέλο και έχει διαπρέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διαφημιστικές καμπάνιες και ντεφιλέ μεγάλων σχεδιαστών, όπως του Giorgio Armani και των D&G.

To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στηΜύκονο ενώ όλοι μιλούν για ένα πολύταιριαστό ζευγάρι. Η Εριέττα και ο Χάρης πήγαν με την παρέα τους στο νησί των Ανέμων, με το σκάφος της οικογένειας Λάτση.

Απέφυγαν τις πολυσύχναστες παραλίες και τις βραδινές εξόδους, καθώς ήθελαν να χαλαρώσουν και να περάσουν περισσότερο χρόνο οι δυο τους. Οι μόνες τους έξοδοι ήταν σε εστιατόριο της Χώρας αμέσως μετά το μπάνιο τους με λίγους φίλους.
Πηγή: HELLO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...