Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μήνυμα της Τζούλιας προς τους γονείς της

Κι ενώ όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το περιεχόμενο του δεύτερου πορνό dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αν δηλαδή θα πρόκειται για νέο γύρισμα σε κότερο ή αν θα είναι το άπαιχτο υλικό του πρώτου dvd και το making of δείχνοντας τα πάντα… και τον ακέφαλο παρτενέρ, η 23χρονη καλλονή μιλά στο Star για τους γονείς της.

Λίγο πριν η Τζούλια Αλεξανδράτου, τραγουδήσει την Κυριακή του Πάσχα σε νυχτερινό μαγαζί στη Μύκονο, θέλησε να ψελλίσει στην κάμερα του Star, τα συναισθήματα που τρέφει για τους γονείς της, με αφορμή την εκδίκαση της μήνυσης που έχει καταθέσει εναντίον τους στις 15 Απριλίου.

Η Τζούλια φορούσε μαύρα, το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ και το βλέμμα της υγρό… Ο Μένιος, καλυμμένος με μία κουβέρτα ήταν πλάι της μήπως λιποθυμήσει  από την υπερένταση η ξανθιά καλλονή…

«Θεωρώ ότι οι γονείς πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί τους, να το αγαπάνε, να το στηρίζουν, ό,τι κι αν συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο ό,τι κι αν είμαι ό, τι κι αν λέγεται και ό, τι κι αν έχει ειπωθεί για το όνομά μου, ακόμα κι αν λένε ότι είμαι μία πόρνη αν θες».


Η Τζούλια δεν πιστεύει πως οι γονείς της επισκέπτονται ψυχολόγο, καθώς όπως επισημαίνει «Αυτά είναι λίγο για τα μάτια του κόσμου.  Για να  προβάλλουν μία αθώα εικόνα».

Σε ότι αφορά τη μήνυση που κατέθεσε κατά των γονιών της, λέει πως το έκανε με βαριά καρδιά η καημενούλα αφού δεν μπορεί να κάνει πορνό dvd και να την προσβάλλουν... «Υποχρεωτικά έπρεπε να γίνει αυτή η απαραίτητη μήνυση. Θλίβομαι που έγινε αυτό. Δεν είναι σωστό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι ότι δεν είναι σωστό να προσβάλλουν, ακόμα και αίμα μας να είναι».

Το μοντέλο λέει πως έχει κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να υπάρξει κάποια συνεννόηση αλλά δεν κατάφερε κάτι. Για αυτό και τονίζει πως δε θα υπογράψει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό. «Δεν πρόκειται να υπογράψω κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό, το έχω πει μέσω του δικηγόρου μου… Είναι αστείο… και ότι ήθελε να αλλάξω το επίθετό μου και ότι με πρόσβαλλε και είπε αυτήν την άσχημη λέξη για εμένα».

Τέλος η Τζούλια Αλεξανδράτου που γνωρίζει ότι οι γονείς της θα παραστούν στη δίκη, ξεκαθαρίζει πως κι εκείνη θα πράξει το ίδιο και πως παρ ότι δεν αναιρεί την αγάπη της προς αυτούς θα πρέπει να γίνει όλο αυτό, προκειμένου να συνειδητοποιήσουν όπως λέει οι γονείς της, ότι κάνουν λάθος.

Δείτε τη συνέντευξη της Τζούλιας στο Star και μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε χαρτομάντιλα… δύο κούτες φθάνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...