Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Κάνει απόβαση στην παραλιακή ως... Μεσσίας

Εβγαλε τα ρούχα του, πόζαρε ως... Μεσσίας στον φακό και ετοιμάζεται για «απόβαση» στην Ελλάδα. Πιο προκλητικός από ποτέ, ο Bob Sinclar, διάσημος μουσικός παραγωγός που, μεταξύ άλλων, έχει κατακτήσει βραβείο Grammy, φωτογραφήθηκε ως γυμνός Μεσσίας με φόντο όχι τα ουρί του παραδείσου, αλλά λουλούδια και διάφορες άλλες... φιοριτούρες σε pop χρώματα! Με αυτό τον τρόπο προμοτάρει την τουρνέ του με τίτλο «Born in ’69» (αν και έχει γεννηθεί το '68) και την αθηναϊκή εμφάνισή του την Τετάρτη 14 Απριλίου στο κλαμπ «Messiah» (που εκείνη τη βραδιά κάνει εγκαίνια για το καλοκαίρι).

Ο Bob θεωρείται ο πιο sexy DJ και παραγωγός του κόσμου. Κάθε φορά που κάνει τα DJ sets του μαζεύει γύρω του σαν τις μέλισσες τα θηλυκά που του κάνουν... παραγγελιές εστιάζοντας (και) στους γραμμωμένους κοιλιακούς του. Η συγκεκριμένη βέβαια εμφάνιση για πολλούς ξεπερνάει τα όρια. Ηδη κάποιοι αντιδρούν θεωρώντας την προσβλητική για τα θεία. Εκείνος όμως δεν ασχολείται. Απλώς παίζει στα δάχτυλα το παιχνίδι της διαφήμισης, ξέρει καλά ότι τέτοια concepts είναι «πιασάρικα». Γεγονός είναι ότι συνηθίζει να προβοκάρει. Αλλοτε με γυμνό θώρακα, άλλοτε με αίμα να κυλάει από το πρόσωπό του ή φορώντας φτερά αγγέλου, καταφέρνει και κάνει τη διαφορά.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το DJing το '86 (με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Chris The French Kiss») και έχει κατακτήσει τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως έχοντας βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στο house, στα remix και το mainstream! Σε ό,τι αφορά το όνομά του, είναι επίσης καλλιτεχνικό ψευδώνυμο βασισμένο στην ταινία του Philippe de Broca «Le Magnifique». Να προσθέσουμε ότι πριν από μερικούς μήνες είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα για να βραβεύσει τον καλύτερο Ελληνα DJ.


ΝΤΟΝΑΤΕΛΛΑ ΑΔΑΜΟΥ
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...