Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Φοβάται για απαγωγή η Αθηνά Ωνάση

Κλειδωμένοι στο σπίτι τους ζουν τον τελευταίο καιρό η Αθηνά Ωνάση και ο σύζυγός της, Ντόντα, όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από περίπου ένα μήνα. «Δεν μπορούμε να πάμε ούτε μια βόλτα στην παραλία», δηλώνει ο Ντόντα, επιβεβαιώνοντας πως το ζευγάρι ζει τον απόλυτο τρόμο!

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Bunte», ο Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο μιλά με απόγνωση: «δεν μπορούμε ούτε μια φορά να χαλαρώσουμε γιατί φοβόμαστε για την σωματική μας ακεραιότητα».

Τι φοβάται το ζευγάρι;
«Εδώ, η Αθηνά μπορεί να πέσει θύμα απαγωγής», λέει ο Ντόντα, καθώς σπείρα απαγωγέων έχει βάλει «στο μάτι» πολλούς rich and famous του Σάο Πάολο με στόχο να απομυζά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Κάθε φορά που η κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας βγαίνει από το σπίτι της, την συνοδεύουν σωματοφύλακες, τους οποίους άλλαξε εν μία νυκτί και προσέλαβε Ευρωπαίους. Παράλληλα, κυκλοφορεί μόνο με θωρακισμένο αυτοκίνητο, ενώ στην πολυτελέστατο σπίτι του ζευγαριού έχουν εγκατασταθεί τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας.

«Έχουμε συνεχώς ανθρώπους που μας προσέχουν και που φαίνεται ότι το κάνουν, αλλά και άλλους που περνάνε απαρατήρητοι», αποκαλύπτει ο σύζυγος της Αθηνάς.

Άνθρωπος από την ασφάλεια του ζευγαριού αποκαλύπτει στο περιοδικό πως το σπίτι έχει μετατραπεί σε πραγματικό φρούριο, ενώ διαθέτει μέχρι και δωμάτιο πανικού. «Στην πόλη επιτρέπεται να κινηθεί μόνο με θωρακισμένο τζιπ που έχει φιμέ τζάμια και με 8 σωματοφύλακες», προσθέτει το ίδιος.

Το μόνο μέρος όπου η Αθηνά μπορεί να κινηθεί με λίγη ελευθερία παραπάνω είναι το εκτροφείο αλόγων στις Βρυξέλλες όπου έχει τα 60 άλογά της, αφού το ζευγάρι λατρεύει την ιππασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...