Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Δ. Βανδή: «Το σεξ είναι σημαντικό σε μια σχέση»

Η Δέσποινα Βανδή μιλάει -ίσως και για πρώτη φορά- για την σχέση της με τον Ντέμη, αλλά και για τα διαζύγια της Ελένης Μενεγάκη και της Έλλης Κοκκίνου και πραγματικά μας… εντυπωσιάζει με την ειλικρίνεια και την αμεσότητα της.

Σε λίγες μέρες (18 Απριλίου) κλείνουν 11 χρόνια γνωριμίας με τον Ντέμη και ψάχνει  να βρει τι είναι αυτό που μπορεί να κρατήσει ένα ζευγάρι μαζί. «Δεν ξέρω… πραγματικά. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική σε μια σχέση, αλλά πιο πολύ είναι εκείνο το μαγικό φίλτρο που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Και το σεξ είναι σημαντικό. Η ερωτική έλξη. Να συνεχίσεις να θέλεις τον άλλον ερωτικά όπως και στην αρχή της σχέσης», λέει και επαναλαμβάνει για δεύτερη φορά στην συνέντευξη «Εμένα ο Ντέμης μού αρέσει ακόμα όπως μου άρεσε πριν από έντεκα χρόνια»!!!

Η Δέσποινα αποκαλύπτει ότι δεν πίστευε ποτέ ότι θα έχει μια τόσο μακροχρόνια σχέση στην ζωή της. «Συνήθιζα να λέω τότε ότι η μεγαλύτερη σχέση που είχα ήταν με τον σκύλο μου, τον Σάνι», θυμάται, ενώ δεν διστάζει να μας μιλήσει για τα πιο προσωπικά της θέματα «Είναι ωραίο που είμαστε με τον Ντέμη τόσα πολλά χρόνια. Είναι ουσιαστική η αχέση μας και θέλω να συνεχίσει να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί και εγώ παίρνω πράγματα από αυτόν και εκείνος από εμένα».

Στο ενδεχόμενο να χωρίσει το μόνο που την νοιάζει είναι η ψυχολογία των παιδιών της. Γνωρίζει ότι μια σχέση θα τελειώσει αν το θέλουν και οι δύο, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί πως θα αντιδράσουν τα παιδιά της.

Πρόσφατα χώρισαν δύο καλές τις φίλες. Πώς ένιωσε; «Ήταν έκπληξη για μένα… Την Ελένη και τον Γιάννη τους έζησε περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Με την Έλλη είχαμε κάποια τηλεφωνική επαφή, κάναμε παρέα παλαιότερα, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν ήξερα πως ήταν η ζωή της. Πάντα σε εκπλήσσει ένα τέτοιο γεγονός».

Ποια είναι η γνώμη της για αυτά τα δύο διαζύγια: «Θεωρώ ότι σε τέτοια πράγματα δεν δικαιούται κανείς να έχει άποψη. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ προσωπικό γεγονός που αφορά μόνο την οικογένεια που το περνάει και συνειδητά δεν ήθελα να μπω σε όλον αυτό τον κυκεώνα των συνεντεύξεων… Είναι πολύ προσωπικό ζήτημα και εγώ αποστασιοποιήθηκα από σεβασμό».

«Ούτε την Ελένη ήθελα να ενοχλώ, γιατί ήταν μια στενάχωρη κατάσταση. Της έστειλα ένα μήνυμα που έλεγε ότι αν χρειαστεί είμαι στην διάθεση της, χωρίς να θέλω να παρέμβω... Με την Έλλη μιλήσαμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις πραγματικά σε μια τέτοια κατάσταση», λέει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δείτε φωτογραφίες από το οικογενειακό άλμπουμ της Δέσποινας (και όχι μόνο)!

Πηγή: People
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...