Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Κ. Κατσούλης: «Θέλω να κρατήσω τον γάμο μου μυστικό»

Για την σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου και τον επικείμενο γάμο τους μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ο χαμηλών τόνων ηθοποιός δεν νιώθει και ιδιαίτερα άνετα που η σχέση του έγινε θέμα συζήτησης στα κανάλια, αλλά όπως λέει «Αυτό συνέβη μόνο και μόνο γιατί είναι πάρα πολύ γνωστή και αναγνωρίσιμη  η Κατερίνα», (καλά, κόψε κάτι)!!

Και συνεχίζει, ξεκαθαρίζοντας «Αλλά ακόμα και έτσι, η δική μου επιλογή συνεχίζει να είναι η ίδια: να μην αναφέρομαι στην σχέση μου με την Κατερίνα… Δεν με χαροποιεί όταν κάποιος προσπαθεί να μάθει πράγματα για την προσωπική μου ζωή».

Μάλιστα, τον ηθοποιό ενοχλεί ιδιαίτερα που απλοί άνθρωποι «σηκώνουν μια φωτογραφική, για να σε φωτογραφίσουν. Το θεωρώ απαράδεκτο. Δεν υπάρχει λόγος να ενδιαφερόμαστε ο ένας για τα προσωπικά του άλλου».

Ο Κρατερός φρόντισε να μας ενημερώσει και για τις προθέσεις του να… παντρευτεί κρυφά: «Το ζητούμενο θα είναι να μη μαθευτεί καθόλου ο γάμος. Αυτό θα το επιδιώξουμε, να μαθευτεί αφού γίνει. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό». Πόσο εφικτό, δηλαδή να είναι, αφού και μόνο με αυτό που είπε θα τον κυνηγάει μια κάμερα, μια φωτογραφική έστω νυχθημερόν;;;

Πηγή: Thema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...