Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Κώστας Αποστολάκης και Αμέλια Αναστασάκη: Η νεράιδα και το παλικάρι παντρεύτηκαν!

Είναι νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι, Κρητικοί στην καταγωγή και, μάλιστα, έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, στις 12 Δεκεμβρίου. Ομως το κυριότερο είναι ότι είναι και τρελά ερωτευμένοι, όπως φαίνεται κάθε φορά που μιλάει ο ένας για τον άλλο. Γνωρίστηκαν τον Ιούλιο του 2011, αλλά φαινόταν ότι εδώ μιλάμε για έναν έρωτα μεγάλο.

Ετσι, χωρίς να χάσει καιρό, το «παλικάρι» έκανε την πρόταση στη «νεράιδά» του και αυτή δέχτηκε αμέσως. Το προηγούμενο Σάββατο, 23 Ιουνίου, λοιπόν, ο Κώστας Αποστολάκης και η Αμέλια Αναστασάκη παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισσάμου, στα Χανιά της Κρήτης.
Οι ετοιμασίες του γαμπρού και της νύφης έγιναν σε ξεχωριστά μέρη, όπως απαιτεί η παράδοση. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ευτυχισμένος αλλά και εμφανώς αγχωμένος, αφού αυτήν τη φορά δεν θα ερμήνευε έναν ρόλο στο θέατρο, στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο, αλλά έναν ρόλο ζωής. Ολη τη μέρα κάπνιζε και αποφάσισε να μπει για μπάνιο στις 6 το απόγευμα. Τότε ανέλαβαν οι φίλοι του να τον ντύσουν, όπως απαιτεί το έθιμο, μέσα στο ταψί!

Αν και συνήθως οι νύφες είναι αγχωμένες, εντούτοις η Αμέλια ήταν ψύχραιμη, καθώς είχε τη σημαντική βοήθεια της μητέρας της Τζούλιας. Ετσι οι δυο γυναίκες μαζί με τις φίλες της νύφης και τη σχεδιάστρια του νυφικού Μαρία Κονίδη ετοιμάστηκαν νωρίς. Παρ’ όλα αυτά, καθυστέρησαν επίτηδες ένα τέταρτο πριν πάνε στην εκκλησία.

Η «κάθοδος» της νύφης έγινε παραδοσιακά, έχοντας στα δεξιά τον συγκινημένο πατέρα της, στα αριστερά τη χαρούμενη μητέρα της, ενώ πίσω από τη νύφη αντί για παρανυφάκια ήταν δύο στενές φίλες τής Αμέλιας ντυμένες στα μπλε και οι υπόλοιπες φίλες της έριχναν ροδοπέταλα στο πέρασμά τους.

Περισσότερα στην «Espresso της Κυριακής» που ήταν εκεί και τα κατέγραψε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...