Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Μπέτυ Μαγγίρα: «Φοβήθηκα μη στιγματιστώ από το show»

«Φοβήθηκα μη στιγματιστώ από το show», είπε για την εμπειρία της στο Your Face Sounds Familiar


Για τη συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar, τη σχέση με τους συμπαίκτες της, αλλά και τους κριτές του show μίλησε η Μπέτυ Μαγγίρα σε πρόσφατη συνέντευξή της.


«Το “Your Face” ήταν ένα φορμάτ πρωτόγνωρο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα. Ήταν ένα φορμάτ για την προετοιμασία του οποίου μέχρι πέρυσι δεν είχαμε καμία απολύτως εμπειρία. Ετσι, είναι λογικό φέτος να στήνεται με μεγαλύτερη ωριμότητα -και όχι επειδή συμμετέχω, όντως πιστεύω κι εγώ πως φέτος υπάρχουν πιο εύστοχες επιλογές. Για παράδειγμα, θεωρώ όχι απλώς εύστοχη, αλλά ευφυή την κίνηση του ΑΝΤ1 να εντάξει στο σόου τον Τάκη Ζαχαράτο» δήλωσε η show woman στο περιοδικό «TV Έθνος».

Όσο για την ένταξη του Τάκη Ζαχαράτου στην κριτική επιτροπή; «Υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος από τον Τάκη για να σε κρίνει για τη μεταμόρφωσή σου; Είναι ο ειδικός, πώς να το κάνουμε; Γνωρίζει ποια μπορεί να είναι η ψυχολογία σου, ξέρει τι δυσκολίες κρύβει το να γίνεις από άνδρας γυναίκα και από γυναίκα άνδρας ή από άσπρος μαύρος, συν το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε γενικότερα με έναν σόουμαν ο οποίος δίνει έναν άλλο αέρα στο σόου», δήλωσε.

Αποκάλυψε ακόμα ποια ήταν η πρώτη σκέψη της, όταν ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε μαζί της και της μίλησε για το Your Face Sounds Familiar: «Αυτό που δεν μπορώ να πω ακριβώς ότι το φοβήθηκα, αλλά όντως το σκέφτηκα σοβαρά, ήταν το γεγονός μήπως γίνει αιτία το σόου και στιγματιστώ τηλεοπτικά απόλυτα με τις μεταμορφώσεις και τις μιμήσεις -και εννοείται πως αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμώ. Γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Είναι κάποιες φορές ένα μέρος της δουλειάς μου. Όμως, επειδή είχα να κάνω καιρό τηλεόραση, επειδή αγαπώ όλη αυτήν τη μαγική διαδικασία, σκέφτηκα πως αξίζει τον κόπο να πάρω το ρίσκο», δήλωσε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Τέλος, σημείωσε ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εκείνη και τους συμπαίκτες της: «Απλώς όπως καταλαβαίνεις από τη στιγμή που είμαστε όλοι μας φυσιολογικοί άνθρωποι, χρειαζόμαστε τον χρόνο μας για να γνωριστούμε, να έρθουμε πιο κοντά, να γίνουμε μια παρέα» και πρόσθεσε: «Επίσης, πιστεύω πως από τη στιγμή που δεν τίθεται θέμα αποχώρησης, είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε να πάμε καλά, αλλά δεν νομίζω πως θα γίνει και πανικός μεταξύ μας για την πρωτιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...