Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στο νοσοκομείο ΚΑΙ η Άννα Βίσση

Everything (Anna Vissi song)Image via Wikipedia
Jean-Paul GaultierImage via WikipediaΜπορεί η Άννα Βίσση ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να ανέβασε 40 πυρετό, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να την εμποδίσει από το να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει για χάρη του αγαπημένου της φίλου και σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, που ήρθε αποκλειστικά από την Γαλλία για να την απολαύσει. 

Το 2011 φαίνεται πως δεν μπήκε και τόσο καλά για τους stars, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του star, με το «καλή χρονιά» η Άννα Βίσση αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, ανέβασε υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ο γιατρός διέγνωσε ίωση.

Μάλιστα, της απαγόρεψε να τραγουδήσει ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της. 

 Ωστόσο, παρά τις συμβουλές του γιατρού και τον υψηλό πυρετό, η τραγουδίστρια το ίδιο βράδυ εμφανίστηκε κανονικά στο κέντρο όπου τραγουδά με τον Σάκη Ρουβά, ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες της επιτυχίες τόσο για χάρη του κοινού της που πήγε να την ακούσει, αλλά και για χάρη του αγαπημένου της σχεδιαστή, στον οποίο αφιέρωσε και ένα της τραγούδι.

Ο Γάλλος σχεδιαστής που ήταν εκεί μαζί με την παρέα του, μπορεί να μην ήξερε τα λόγια των τραγουδιών αλλά... το κατευχαριστήθηκε.

Μάλιστα, σχεδίασε ειδικά για την Άννα Βίσση ένα μωβ φόρεμα, με το οποίο η τραγουδίστρια άνοιξε το πρόγραμμα προκειμένου να τον τιμήσει. Στο νυχτερινό κέντρο ήταν και η οικογένεια της Άννας Βίσση, που ταξίδεψε από την Κύπρο ώστε να κάνουν μαζί γιορτές.\
Πηγή: star

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...