Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου, λέει η Σίσσυ Χρηστίδου

«Θέλω πάρα πολύ να κάνω και τρίτο παιδί. Με τρέλα, με μεγάλη χαρά!»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην τηλεόραση, το ξεκίνημα στο ραδιόφωνο του «Λάμψη 92,3», τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της, αλλά και τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί ποτέ δεν μιλώ για το αν και ποιοι μου κάνουν προτάσεις, λέω απλά πως δεν θα συμμετέχω», είπε απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται ανάμεσα στους συμμετέχοντες του επερχόμενου κύκλου του Just The Two Of Us και συνέχισε: «Σαφώς και θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση. Απλά θέλω να κάνω κάτι που να μου ταιριάζει και να μπορώ να το υποστηρίξω».

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψε πώς έχει φανταστεί την επιστροφή της στην τηλεόραση: «Έχω ξαναπεί πως είχα ζηλέψει πολύ την εκπομπή που έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Alpha, το Baby Dancing. Σε ένα τέτοιου είδους βραδινό πρόγραμμα θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου και όχι σε μια εκπομπή σαν του Νίκου Μουτσινά, που απαιτεί ένα ιδιαίτερο ταλέντο το οποίο εκείνος βέβαια διαθέτει».

Στον δεύτερο γιο της: «σίγουρα είναι όλα πιο εύκολα. Δεν υπάρχει το υπερβολικό άγχος και οι φοβίες που είχα με τον Φίλιππο. Τώρα ο Μιχαήλ είναι συνέχεια μαζί μου», ενώ δήλωσε ότι το τρίτο παιδί είναι κάτι που ήδη σκέφτεται: «Θέλω πάρα πολύ να κάνω και τρίτο παιδί. Με τρέλα, με μεγάλη χαρά!».

Αναφέρθηκε ακόμα και στο ξεκίνημα της στον «Λάμψη 92,3», στο πλευρό του πολύ καλού της φίλου και κουμπάρου της, Παύλου Σταματόπουλου: «Παρόλο που δεν είχα καθόλου χρόνο φέτος, χαίρομαι που αποφάσισα να κάνω ραδιόφωνο. Περνώ υπέροχα, χαίρομαι τόσο πολύ με τα γλυκά μηνύματα του κόσμου. Έχει μεγάλη ανταπόκριση η εκπομπή και πραγματικά το απολαμβάνω. Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και η παρουσία του Παύλου».

Τέλος, μίλησε στο «ΕΓΩ! Weekly» και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη: «Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα μου και η αγάπη αυτή δεν μειώνεται, απλά μεταβάλλεται. Η σχέση μας έχει δοκιμαστεί αρκετά σε διαφορετικές συνθήκες και καταστάσεις όλα αυτά τα χρόνια», ενώ για τις φήμες περί κρίσης στον γάμο τους η ίδια ξεκαθάρισε: «Δεν χρησιμοποίησα, όμως, ποτέ τη λέξη “κρίση” στον γάμο μου και είχα ενοχληθεί με αυτόν τον χαρακτηρισμό. Πάθαμε σοκ με τον ερχομό του πρώτου μας παιδιού, χωρίς όμως να μας διασπάσει αυτό το γεγονός. Δεν χωρίσαμε, ούτε τσακωθήκαμε ποτέ. Τα αντιμετωπίσαμε όλα μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...