Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Λόγοι υγείας αναβάλλουν τη θητεία του Κων. Αργυρού


Πως να αφήσει την καριέρα του ως τραγουδιστή στη μέση για να "ντυθεί" στα χακί, την ώρα που κυκλοφορεί νέο δίσκο και που οι εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής του αποφέρουν σημαντικά κέρδη;



Ο λόγος για τον 27χρονο αοιδό Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zoomnews.gr, επιδιώκει να πάρει νέα αναβολή από το στρατό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει ακάθεκτος τις επιτυχημένες επαγγελματικές του δραστηριότητες.


Για το λόγο αυτό, ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο Φρουραρχείο Αθηνών για να ζητήσει και επίσημα αναβολή, επικαλούμενος μάλιστα "σοβαρό πρόβλημα υγείας". Το αίτημα του καλλιτέχνη πρόκειται να εξεταστεί από ειδική επιτροπή ιατρών η οποία και τελικά θα αποφανθεί μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα για το αν ο καλλιτέχνης είναι ικανός να υπηρετήσει άμεσα την πατρίδα.

Εάν τελικά δε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναβολή, τότε ο Κ. Αργυρός θα πρέπει να καταταχθεί στο στρατό την επόμενη εβδομάδα, μιας και ήδη έχει λήξει η νόμιμη 9 ετης αναβολή που έλαβε από το στράτευμα για λόγους σπουδών.

Πλέον, η τύχη της καριέρας και της "υγείας" του νεαρού καλλιτέχνη βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού στρατού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...