Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ράκος ο Μάικλ Ντάγκλας-Ο ναρκομανής γιος του θα περάσει 5 επιπλέον χρόνια στην φυλακή


Την αυστηρότητά του εξάντλησε το δικαστήριο στην περίπτωση του Κάμερον Ντάγκλας, του 34χρονου γιου του Μάικλ Ντάγκλας που είδε την ποινή του να διπλασιάζεται μετά την επιμονή του να βρίσκει τρόπους ώστε οι φιλενάδες του να του φέρνουν ναρκωτικά μέσα στην φυλακή.

Η παρουσία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού στο δικαστήριο δεν ήταν αρκετή για να πείσει τον δικαστή να μην μεγαλώσει την ποινή του γιου του από 5 σε 9 1/2 χρόνια.

Αιτία το γεγονός ότι έπεισε την 33χρονη δικηγόρο του, με την οποία είχε ξεκινήσει δεσμό, να του φέρει αντικαταθλιπτικά χαπάκια τα οποία είχε σφηνώσει μέσα στο σουτιέν της.

Κάτι που είχε κάνει ξανά στο παρελθόν (όταν ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό) με μια προηγούμενη φιλενάδα του, στην οποία είχε ζητήσει να του φέρει ηρωίνη κρυμμένη μέσα σε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Τα δυο παραπάνω περιστατικά οδήγησαν το δικαστήριο στην απόφαση της επιμήκυνσης της μειωμένης ποινής (σ.σ. επειδή είχε συνεργαστεί με την αστυνομία) που έλαβε όταν πιάστηκε το 2010 να πουλάει μεθαμφεταμίνη μέσα από δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου του Μανχάταν.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι επί δυο χρόνια είχε απαγορευτεί στον Κάμερον να δέχεται επισκέψεις από την οικογένεια του και ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια παραμονής του στην φυλακή όταν ένας νεοϋορκέζος gangster έδωσε αμοιβή 100$ σε όποιον τον πλακώσει στο ξύλο επειδή ήταν «καρφί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...