Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Μόνο στο στήθος έχω κάνει πλαστική, όχι σε στόμα, μάτια ή μύτη», δηλώνει Ελληνίδα τραγουδίστρια


Για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει μίλησε -μεταξύ άλλων- η Πάολα σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Δεν μπορώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Η μόνη πλαστική επέμβαση που έκανα είναι στο στήθος μου. Όποιος θέλει, το πιστεύει, όποιος δεν επιθυμεί, δεν το πιστεύει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει άλλη πλαστική. Τη γη ανάποδα να γυρίσουν, δεν θα βρουν ένα γιατρό να πει: Εγώ της έκανα πλαστική στο στόμα, στη μύτη, στα μάτια. Αν εννοούν ότι βάφω παραπάνω τα χείλη μου, επειδή έχω κάνει τατουάζ, τόσα ξέρουν, τόσα λένε». Αυτό δήλωσε η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια στο Εγώ Weekly.

Προσθέτοντας, όσον αφορά τον πόλεμο που έχει δεχθεί τους τελευταίους μήνες «Δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα. Όσο και να χτυπιούνται, δεν μπορεί να με πειράξει κανείς. Πορεύτηκα μόνη μου και δεν κρατήθηκα από πουθενά. Δεν χρησιμοποίησα κανένα μέσο για την οποιαδήποτε επιτυχία. Επειδή είπε κάποιος μια βλακεία, δεν σημαίνει ότι με επηρέασε σε κάτι».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια μίλησε για το πόσο ερωτευμένη νοιώθει «Σε όποια φάση της ζωής μου και αν με ρωτήσετε, ακόμα και αν με δείτε στον δρόμο έπειτα από 30 χρόνια, ερωτευμένη θα είμαι. Δεν μπορώ να υπάρχω στη δουλειά μου, στο σπίτι μου, χωρίς να νιώθω αυτό το συναίσθημα. Είμαι πάντα ερωτευμένη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...