Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Πρόεδρος Δικαστηρίου: Ο Κανάκης και άλλοι «θα έρθουν με τις χειροπέδες στα χέρια στο δικαστήριο»


Δεν έκρυψαν την οργή τους χτες η πρόεδρος και ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης με εκείνους τους μάρτυρες που αλλάζουν τις καταθέσεις τους και δηλώνουν πως ουδέποτε πήραν χρήματα ή πλήρωναν για να έχουν προστασία από τους αδελφούς Μελέτη, στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση τοκογλυφίας και εκβιασμού.

Οσο για εκείνους που δεν προσέρχονται στο δικαστήριο -ανάμεσά τους και ο τηλεπαρουσιαστής Αντώνης Κανάκης (η Δούμας)- παρά τις επανειλημμένες κλήσεις που τους έγιναν, η πρόεδρος απείλησε ότι «θα έρθουν με τις χειροπέδες στα χέρια στο δικαστήριο».

Μετά τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος κατέθεσε ότι ήταν φίλος των αδελφών Μελέτη και δανείστηκε χρήματα, τα οποία επέστρεψε με τόκο που έδωσε ο ίδιος οικειοθελώς, προκαλώντας την έκρηξη της προέδρου, άλλοι δύο μάρτυρες από τη Χαλκιδική τα γύρισαν χθες και άλλαξαν τις αρχικές τους καταθέσεις.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε λόγο για υπόνοιες ψευδορκίας και τους ζήτησε να εμφανίζονται κάθε μέρα σε όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο ένας επικαλέστηκε μέχρι και ψυχολογικά προβλήματα όταν κατέθετε στην αστυνομία, ενώ ο άλλος υποστήριξε πως η αστυνομία έγραψε ό,τι ήθελε και ο ίδιος υπέγραψε την κατάθεση.

Οταν του αναφέρθηκε από την έδρα η κατάθεσή του, είπε πως η αστυνομία έγραψε ψέματα και ότι ο ίδιος υπέγραψε χωρίς να διαβάσει την κατάθεση γιατί βιαζόταν.



Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...