Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

«Είχαμε πάει στο εξοχικό φίλων», δηλώνει η Χρουσαλά για την φωτογράφηση της στην Καραϊβική [εικόνες+βίντεο]

Για τις λεπτομέρειες της επικείμενης βάφτισης της κόρης της και το γιατί βρέθηκε στην Καραϊβική μίλησε η Μαριέττα Χρουσαλά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Έχουμε φίλους στην Αμερική, που μας κάλεσαν να πάμε, αφού εκείνες τις μέρες γιόρταζαν το Καθολικό Πάσχα και είχαν άδεια από την δουλειά τους. Έχουν εξοχικό εκεί, αφού για αυτούς είναι τόσο κοντά όσο το να πηγαίναμε εμείς σε ένα νησί των Κυκλάδων».

Αυτό δήλωσε η πρώην παρουσιάστρια στην Ελένη Μενεγάκη, απαντώντας στις κριτικές που της έγιναν για το ότι πήγε σε ένα εξωτικό προορισμό προκειμένου να φωτογραφήσει την συλλογή σανδαλιών της.

Κάτι που δεν φαίνεται να έπεισε απαραίτητα εκείνους που συνεχίζουν (μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο) να αναρωτιούνται γιατί ήταν μαζί σε ταξίδι αναψυχής φωτογράφος και ο προσωπικός της κομμωτής και make up artist, Δημήτρης Γιαννέτος.

Πάντως οι φωτογραφίες της, που δημοσίευσε το tlife, δείχνουν ότι η σταρ Ελλάς 2003 βρίσκεται στην ίδια εξαιρετική φυσική κατάσταση που είχε όταν κέρδισε τον τίτλο.

Όσον αφορά την βάφτιση της έξι μηνών κόρη της, η Χρουσαλά αποκάλυψε ότι θα γίνει τον Ιούνιο με νονούς την Μαρία Μενούνος, την Σήλια Κριθαριώτη και την μητέρα του Λέοντα, Μαριγώ. Το όνομα της οποίας και θα πάρει. Αν και το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει να λέει την κόρη του Μάργκω.

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο να κάνει και άλλα παιδιά, η Χρουσαλά δήλωσε «Στην αρχή θέλαμε τέσσερα. Μόλις έφυγα στο μαιευτήριο και πήγα στη μαμά μου και είπα γιατί να μην έχω άλλα δυο – τρία να τα πάω στο σπίτι. Όταν πήγα στο σπίτι ευχαριστούσα τον Θεό που είναι ένα. [...] Στους δύο μήνες είπα πως θέλω κι άλλο παιδί και ήδη μου λείπει η στιγμή που ήταν ημερών και μόνο άνοιγε το στοματάκι του για να φάει.. Αισθάνομαι πως θα κάνουμε σίγουρα δεύτερο και τρίτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...