Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

O Λάκης Γαβαλάς μιλάει μέσα από τη φυλακή: «Δεν τρώω χαβιάρι, το απεχθάνομαι γιατί παχαίνει»

Ο Λάκης Γαβαλάς μιλάει μέσα από τη φυλακή για το πώς περνάει, το κελί του, το φαγητό και πόσα χρήματα χρωστά στον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Κοίταξε, μετά από εννιά μήνες εδώ μέσα, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μόνο καλό εργαλείο για μένα είναι ο εαυτός μου και πιο πολύ από ποτέ θέλω να τον φροντίζω. Ακουσα διάφορους να λένε ότι δεν είμαι αρκετά καταδικασμένος γιατί τρώμε χαβιάρια και σολομούς στην έκτη πτέρυγα. Το χαβιάρι εγώ το απεχθάνομαι γιατί παχαίνει» είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.
Όσο για το πώς περνάει στη φυλακή και αν έφαγε μελομακάρονα είπε: «Να σου πω την αλήθεια, ένιωσα σαν παιδί, έτρωγα συνεχώς μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Πήρα ενάμισι κιλό. Ευτυχώς εδώ και μία εβδομάδα μπήκα στα μεροκάματα, όπως λέμε, της φυλακής και είμαι στον κήπο. Προς το παρόν έχουμε ρίξει μια τρελή καθαριότητα και έχουμε φυτέψει κάποια εποχικά λουλούδια που λέγονται κυκλάμινα...» και συμπλήρωσε: «Στο κελί μου στην αρχή ήμουν με έναν θαυμαστή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος αθωώθηκε ύστερα από 18 μήνες για κάποιον υποτιθέμενο φόνο που είχε κάνει. Ενα καλό παιδί, που έπαιζε μάλιστα κλαρίνο. Ηταν και δύο άλλα παιδιά από το Αγρίνιο. Μετά μεταφέρθηκε στο κελί μας ο Σαχπατζίδης του ΠΑΟΚ».
Όσο για τα ναρκωτικά στη φυλακή δήλωσε: «Παντού βλέπεις ανθρώπους με τα μάτια τους «κομμένα». Και σου έχω πει ότι εγώ είμαι φοροοφειλέτης, δεν είμαι φοροαρπαγέας, και αυτό πρέπει να το θυμάσαι» και πρόσθεσε: «Τους τα πετάνε απέξω, τα εισάγουν; Ούτε ξέρω πού τα βρίσκουν και δεν έχω μπει στο detail γιατί, δόξα τω Θεώ, στη ζωή μου δεν έχω καπνίσει ούτε χασίσι».
Είναι άδικο που η αδελφή του και αυτός είναι «μέσα»;
Ο Λάκης απαντά: «Κοίταξε, εγώ επί τριάντα χρόνια φέρθηκα σαν παθιασμένος Ελληνας. Γνώρισα τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες σε Αμερική, Γαλλία, Ιταλία. Είχα πολυεθνικές που με ερωτεύτηκαν και ήθελαν να με έχουν κοντά τους, και εγώ το αρνήθηκα μόνο και μόνο για να είμαι στη χώρα μου - οίκος Ερμές, Μπέρμπερι, Ντόλτσε και Γκαμπάνα... Μου έλεγαν ότι η Ελλάδα θα φαλίρισει και τους απαντούσα «τι βλακείες λέτε;».
Και τονίζει: «Και πρέπει να με αφήσουν να αποδείξω ότι εγώ ο συγκεκριμένος θα πληρώσω».
Πόσα χρωστά; Αποκάλυψε: «Με τους τόκους και τα λοιπά είναι 10 εκατομμύρια... Θα τα βρω! Σε πληροφορώ ότι όλοι του εξωτερικού θα με βοηθήσουν».
Έχει λεφτά τώρα; Ο Λάκης δηλώνει: «Μηδέν, και δεν είχα ποτέ λογαριασμό». Και συμπληρώνει ότι: «Λένε ότι έχω λεφτά και τα έχω αποθηκευμένα... Ναι, και περιμένω, να γίνω 80 και η Νότα 70, και τότε θα ξεθάψω τα λεφτά. Τι μαλακίες μπορεί να λέει κανένας! Δεν είχα λογαριασμό ποτέ. Απλώς ζούσα πάρα πολύ καλά, ντυνόμουν κάπως χαριτωμένα, αλλά αυτό ήταν η προίκα μου. Πρέπει να δείτε εκκεντρικές εμφανίσεις του Μαρκ Τζέικομπς και του Ραλφ Λόρεν, έτσι; Να ερευνήσουν τα πάντα. Και αν βρουν κάτι, να με κλείσουν μέσα ισόβια. Αν δεν βρουν, όμως, να μου πουν γιατί σταμάτησαν τις χρηματοδοτήσεις οι τράπεζες και σε άλλα λαμόγια έδιναν». Πηγή: Τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...