Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Διαλύεται η "πολυκατοικία των καλλιτεχνών στο Μεταξουργείο


Τέλος εποχής για την περιβόητη «πολυκατοικία των επωνύμων» στην περιοχή του Μεταξουργείου, καθώς η Σμαράγδα Καρύδη, η πρώτη που μετακόμισε εκεί, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμά της και να κρατήσει ως πρώτη κατοικία το εξοχικό της στην Αίγινα.

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η πρώτη που αγόρασε (το 2008) διαμέρισμα στην πολυτελέστατη πολυκατοικία -με την κοινόχρηστη πισίνα στην οροφή- που χτίστηκε στην συμβολή της Ιερά Οδού με την Κωνσταντινουπόλεως.

Συγκεκριμένα η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια αγόρασε το 80τ.μ. διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, ενώ γρήγορα δίπλα της μετακόμισαν επώνυμοι γείτονες όπως οι Μηνάς Χατζησαβας, Αντώνης Λουδάρος, Γιώργος Χρανιώτης, Βίκυ Βολιώτη, Κατερίνα Λέχου και ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γιάνναρης. Μια γειτνίαση για την οποία έγινε πολλές φορές αναφορά σε περιοδικά.

Σύμφωνα όμως με σημερινό δημοσίευμα του queen η Σμαράγδα Καρύδη όχι μόνο αποφάσισε να το πουλήσει, αλλά έχει ήδη βρει και αγοράστη. Αιτία για την απόφαση της αυτή είναι το γεγονός ότι το διαμέρισμα, το οποίο η Σμαράγδα νοικιάζει από το 2010 (σ.σ. εκείνη πλέον μένει κοντά στην Ακρόπολη), έχει μείνει ξενοίκιαστο για 2η συνεχόμενη χρονιά. Με την ηθοποιό να είναι υποχρεωμένη να πληρώνει το χαράτσι και την γενικότερη υψηλή φορολόγηση στα ακίνητα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Καρύδη σκοπεύει να κρατήσει το εξοχικό που έχει χτίσει στην Αίγινα ως πρώτη κατοικία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...