Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το συγκινητικό γράμμα της Μαίρης Μπάρκουλη στον γιο της!

Την Τρίτη που μας πέρασε, ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη και της συζύγου του Μαίρης είχε τα γενέθλιά του.

Μόνο που λόγω της σοβαρής κατάστασης της υγείας του μεγάλου μας ηθοποιού, ο μικρός Νικόλας ο οποίος έγινε 12 ετών, δεν κατάφερε να γιορτάσει, όπως ονειρευόταν, τη μέρα αυτή.

Ο πατέρας του βρίσκεται στην εντατική μετά το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε και έτσι ο Νικόλας δεν κατάφερε να σβήσει μαζί του τα 12 κεράκια της τούρτας του.

Η Μαίρη Μπάρκουλη, φανερά κουρασμένη από όλη αυτή την περιπέτεια αλλά και στενοχωρημένη που δεν είχε ο μικρός τον πατέρα του κοντά του, έγραψε προς τον Νικόλα ένα συγκινητικό γράμμα, σύντομο αλλά πολύ περιεκτικό και συγκινητικό.

«Ένα γράμμα στο παιδί μου» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη στην προσωπική της σελίδα στο facebook και συνέχισε: «Αγοράκι μου... εχθές είχες τα γενέθλιά σου... έκλεισες πια τα δώδεκά σου χρόνια... Κάθε χρόνο αποκομίζεις αναμνήσεις, πότε γλυκόπικρες, πότε οδυνηρές... με τα κλαμμένα σου ματάκια με κοίταζες παραπονεμένος, γυρεύοντας απαντήσεις σε όλα σου τα γιατί... Συγνώμη ζωή μου για όλο αυτό τον πόνο, όμως να θυμάσαι πάντα ότι είσαι και θα είσαι πάντα ξεχωριστός γιατί ό,τι σε πόνεσε, σε ωρίμασε συγχρόνως... Σε λατρεύουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...