Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;;; Θα του φάει την θέση η "Ελληνοφρένεια"; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Οχι μια αλλά δύο σατιρικές εκπομπές θα έχει πλέον ο ALPHA στο δυναμικό του, την ίδια στιγμή που τα άλλα κανάλια δεν έχουν καμία. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αυτός που ήθελε την εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας, αλλά υπήρχαν αρκετά εμπόδια για να επέλθει η συμφωνία.

Τελικά, ύστερα από ένα χρόνο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έτσι από την επόμενη σεζόν η εκπομπή θα βγαίνει μία φορά την εβδομάδα από τον ALPHA. Ο κύριος λόγος βέβαια για να επέλθει η συμφωνία είναι ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πάρει την απόφαση να τραβά κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του όχι κάθε δύο εβδομάδες όπως έκανε αλλά όποτε έχει το κέφι και τη διάθεση να το κάνει.

Ετσι, από Σεπτέμβριο ναι μεν «θα γίνεται της Τρίτης» αλλά όχι απαραίτητα με τον Λάκη, αφού πλέον υπάρχει και η «Ελληνοφρένεια». Ωστόσο, στο μόνο σημείο που φαίνεται να υπάρχει μια μικρή διαφωνία είναι ως προς τη διάρκειά της.

Στον ALPHA την ήθελαν δίωρη αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, ενώ όταν θα θέλει να βγαίνει ο Λάκης, η «Ελληνοφρένεια» θα παίρνει ρεπό. Από την άλλη όμως, όλα θα κριθούν εκ των πτήσεων της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, γιατί αν αυτές είναι υψηλές τότε όλα μπορούν να αλλάξουν και θα πρέπει να... ξεχάσουν τα ρεπό και όλοι θα πρέπει να βγαίνουν στον αέρα για να «υπηρετήσουν» τη σάτιρα, αλλά και τις τηλεθεάσεις του σταθμού, βεβαίως, βεβαίως!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...