Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Διαζύγιο βόμβα για τον Ολυμπιονίκη και την Playmate

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του χρυσού Ολυμπιονίκη στο tae kwon do Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περάκη που παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχουν και μια κόρη.

Όλα αυτά με βάση αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso που υπογράφει η Σάσα Σταμάτη και σύμφωνα με το οποίο το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές στα επίσημα έγγραφα αφού το ζευγάρι έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιονίκης και η πρώην παρουσιάστρια του Mad διαπίστωσαν -πριν μερικούς μήνες- πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και αποφάσισαν να χωρίσουν πριν αρχίσουν τα σοβαρότερα προβλήματα. Ενώ και οι δυο έχουν αποφασίσει να μην μιλήσουν, προς το παρόν, για τον χωρισμό τους, θέλοντας να προστατεύσουν την μοναχοκόρη τους.

Η συγκεκριμένη είδηση είναι άκρως αναπάντεχη αφού, αν εξαιρέσεις ότι η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση ήταν πριν περίπου 4 μήνες, το ζευγάρι φαινόταν -και δήλωνε- άκρως ερωτευμένο.

Κάτι που μπορεί να διαπιστώσει εύκολα όποιος ανατρέξει σε προηγούμενες συνεντεύξεις του ζεύγους όπως π.χ. σε μια του Μουρούτσου που δήλωνε «Από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα σκέφτηκα πως θέλω να την παντρευτώ, αλλά δεν το είπα σε κανέναν, ούτε στην ίδια, για να μη γελάει ο κόσμος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...