Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο Pierce Brosnan μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το προσωπικό δράμα του

English: Brosnan Pierce at Cannes in 2002.
 (Photo credit: Wikipedia)
Ο “πρώην James Bond”, Pierce Brosnan θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη ένα ρόλο πολύ κοντά σε μία προσωπική του ιστορία, εμπνευσμένη από το χαμό της πρώτης συζύγου του πριν περίπου 20 χρόνια.

Η σύζυγος του γοητευτικού ηθοποιού, Cassandra έπασχε από καρκίνο των ωοθηκών και έχασε τη μάχη με τη ζωή το 1991 σε ηλικία 41 ετών, αφήνοντας έτσι τον Brosnan με τον 4 ετών τότε γιο τους Sean, μόνους. Ο ηθοποιός μεγάλωσε το γιο τους μόνος του, μέχρι που έπειτα από κάποια χρόνια ξαναπαντρεύτηκε.

Σήμερα, στην νέα του ταινία με τίτλο “Love is all you need” , ενσαρκώνει το ρόλο ενός χήρου ο οποίος ερωτεύεται μία όμορφη κομμώτρια η οποία όμως πάσχει από καρκίνο, κάτι που ο Ιρλανδός ηθοποιός παραδέχεται ότι ήταν πολύ κοντά στην πραγματικότητα για εκείνον.

«Το πέρασα και ξέρω πώς είναι. Τέτοιες καταστάσεις αφήνουν ένα στίγμα στην καρδιά σου και μένουν πάντα μέρος της ζωής σου. Το να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να του τρώει τη ζωή λίγο-λίγο αυτή η τρομερή αρρώστια, σου αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στην ψυχή σου. Γι΄ αυτό κι όταν έλαβα αυτόν τον ρόλο ένιωσα πολύ κοντά στον χαρακτήρα», αναφέρει ο ηθοποιός στη Britain’s mail.

«Ξέρω πως είναι να κάθεσαι και να περιμένεις ιατρικά αποτελέσματα με αγωνία, να ανοίγεις φακέλους με δυσάρεστα νέα… ξέρω πολύ καλά πως είναι. Ένας ηθοποιός πρέπει να καταγράφει όλες του τις εμπειρίες, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Πρέπει να είσαι ευάλωτος και ευαίσθητος στις συνθήκες ενός σεναρίου που ξέρεις ότι θα επηρεάσει πολλούς», συνεχίζει ο Brosnan. «Οπότε γνωρίζω τον πόνο και την αγωνία του να περιμένεις χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι. Ξέρω πως είναι να είσαι χήρος και πως είναι να ξαναβρίσκεις τον έρωτα κάποια στιγμή».

O Pierce Brosnan παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του Keely Shaye Smith, το 2001.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...