Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Γιώργος Πρωτόπαπας: «Ο Τόμας ζει και παλεύει» (video)

Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο Θεός τ΄αποφασίσει. Και η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα με πίστη και ελπίδα περιμένει το θαύμα για το νεαρό ηθοποιό που δίνει τη δική του μάχη εδώ και 15 ημέρες στην εντατική χωρίς να καταθέσει τα όπλα. Μιλώντας για την κατάσταση του αγαπημένου ανιψιού του ο Γιώργος Πρωτόπαπας, δήλωσε: «Ο Τόμας, σαφώς και ζει. Ζει και παλεύει. Πιστεύω ότι ξεκουράζεται. Κάνει ένα διάλειμμα, και θα επανέλθει πιο δυνατός, και για ν΄αποδείξει τα της πίστης! Το πιο σημαντικό είναι να έχει κανείς έναν οργανισμό, που αντέχει σ΄αυτές τις βαριές ταλαιπωρίες».

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας που ζει καθημερινά το δράμα που βιώνουν οι γονείς του 26χρονου ηθοποιού, είπε: «Οι γονείς του αντλούν δυνάμεις από τις εσωτερικές τους δυνάμεις και τα πιστεύω τους, και από την συμπαράσταση που έμμεσα ή άμεσα, όλος αυτός ο κόσμος μας στέλνει. Είναι αυτονόητο δεν πρέπει κανείς να χάσει την ελπίδα. Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο θεός τ΄αποφασίσει. Ιατρικώς, δεν μπορούν πια να γίνουν πολλά πράγματα. Οπότε η πίστη, η ελπίδα είναι αυτά που πρέπει να μας εμψυχώνουν συνέχεια, και ένα κομμάτι αυτής της προσμονής, είναι και το να βλέπεις ότι όντως συμβαίνουν θαύματα!»

Κλείνοντας, ο θείος του Τόμας εξομολογείται ότι σε αυτό, βοηθά πολύ η θετική ενέργεια που στέλνει όλος ο κόσμος: «Πάρα πολύς κόσμος, όχι μόνο στέλνει μηνύματα, εικόνες, και ευχές, αλλά έρχονται και άτομα που έχουν ζήσει παρόμοια τραγικά γεγονότα, ή οι συγγενείς ή τα παιδιά τους, να επισκεφθούν εμάς, την οικογένεια στο νοσοκομείο για να μας δώσουν κουράγιο και να δείξουν ότι είναι ξανά πίσω και ξανά στη ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...