Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ρέμος σε Σφακιανάκη: Notis …μαζέψου!

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Αντώνης Ρέμος σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, με ένα καυστικό τρόπο…
 
"Διάβασα κάπου, κατα λάθος, κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα..." ήταν το μήνυμα του Αντώνη Ρέμου.

Το tweet του Αντώνη Ρέμου ήρθε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των παρακάτω δηλώσεων του Νότη Σφακιανάκη:  "Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός άλλωστε, κι αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει κι άλλα κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις δέχεσαι  ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητα σου. Κι επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος".

Οι δηλώσεις αυτές συνέπεσαν μάλιστα με την προβολή ενός αποσπάσματος από τις ζωντανές εμφανίσεις του Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό κέντρο "Ιερά Οδός", στο οποίο καθώς τραγουδάει την επιτυχία του "Η πλατεία" κάνει ένα ναζιστικό χαιρετισμό. Βέβαια, όπως έγινε ύστερα γνωστό, η πλευρά του τραγουδιστή ισχυρίζεται πως η κίνηση αυτή αποτελεί χλευασμό προς το ναζιστικό και φασιστικό ιδεώδες και όχι υποστήριξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...