Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Καπουτζίδης στο «ΟΛΑ μπάχαλο»: Η Ελλάδα ποτέ δεν μαθαίνει!

Καλεσμένος στο «Όλα Μπάχαλο» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε» στην οποία πρωταγωνιστεί και σημειώνει τεράστια επιτυχία, ενώ αποκάλυψε γιατί ο ίδιος παθαίνει σοκ και συγκινείται πάνω στην σκηνή.

«Δεν θα μπορούσα να κάνω μια δουλειά που δεν την ευχαριστιέμαι» δήλωσε, αλλά συμπλήρωσε ότι του έχει τύχει στο παρελθόν. Φέτος, όμως, «ευχαριστιέμαι περισσότερο από ποτέ και πλέον θέλω να κάνω μόνο μιούζικαλ».

Από όλους τους συνεργάτες του, θαυμάζει περισσότερο «τον Αντώνη Λουδάρο».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, υποστήριξε ότι «η Ελλάδα ποτέ δεν μαθαίνει και πλέον η χώρα μας κάνει κακές παρέες».

Αναφέρθηκε ακόμα και στο κενό που άφησε στην παρέα του «Παρά πέντε», αλλά και στον ίδιο, ο χαμός της Ειρήνης Κουμαριανού, της «γιαγιάς Σοφίας» της σειράς.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε ότι «η αγάπη δεν χάνεται και αυτό είχα γράψει και στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που έχανα την γιαγιά μου. Όποτε την σκέφτομαι, γαληνεύω και δεν θα σταματήσω να την αγαπάω».

Τον ρόλο τον είχε γράψει γιατί είχε ανάγκη από μια γιαγιά, καθώς η δική του γιαγιά αγαπούσε περισσότερο τον ξάδερφο του και είχε παράπονο. Μάλιστα, για το ρόλο αυτό ήταν δεδομένο από την αρχή ότι θα τον έπαιρνε εκείνη.

Μίλησε ακόμα και για τη συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή στην Eurovision και υποστήριξε πως «ήταν πάρα πολύ καλή». Υποστήριξε δε πως ο συγκεκριμένος διαγωνισμός «είναι απλά για ψυχαγωγία και δεν πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά» και δήλωσε ότι «ο Αγάθωνας είναι τέλειος για τον διαγωνισμό».

Την ταινία που ετοιμάζει δήλωσε ότι δεν την έχει τελειώσει ακόμα. Νιώθει κολακευτικά που πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του, ενώ δήλωσε πως «την φετινή του επιτυχία τη χαίρομαι στο 100% και επιτέλους είμαι χαλαρός και το ευχαριστιέμαι».

Αποκάλυψε, τέλος, ότι παλιότερα ήθελε και είχε ανάγκη να αρέσει σε όλους και αυτό πλέον έχει αλλάξει και είναι αυτός που είναι χωρίς να κρύβει την αλήθεια του, ενώ για τον εαυτό του δήλωσε ότι «είμαι ένας καλός άνθρωπος που ψάχνει να βρει και να δώσει την ευτυχία».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...