Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Ο Richard Gere «greek καμάκι»;

Ανήκει στους τυχερούς εκείνους ανθρώπους που μεγαλώνουν όμορφα και φαίνεται πως αυτό του επιτρέπει να... φλερτάρει ασύστολα, παρά τα 63 του χρόνια, ακόμη και τις κυρίες που συνοδεύονται.

Το περιστατικό συνέβη σε ακριβό εστιατόριο που βρίσκεται στο Long Island Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τη New York Post, ο Richard Gere – οποίος, σημειωτέον, είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Carey Lowell- έτρωγε με τους συνεργάτες του, γιορτάζοντας τη διάκριση με την οποία τιμήθηκε στο Hampton's International Film Festival.

Όταν όμως πρόσεξε στο απέναντι τραπέζι την εκθαμβωτική ξανθιά, αγνώστων λοιπών στοιχείων, άρχισε να την κοιτάζει επίμονα. Η καλλονή συνοδευόταν από το σύζυγό της, αλλά αυτό δεν πτόησε τον ηθοποιό ο οποίος κάποια στιγμή σηκώθηκε, πλησίασε το αντικείμενο του πόθου του, έσκυψε και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Ο σύζυγος αντέδρασε έντονα, ζητώντας του επιτακτικά να φύγει και βρίζοντάς τον. Ο Gere όμως αποχώρησε μόνο όταν είπε στην κυρία αυτά που ήθελε. 

Ο Richard Gere με τη σύζυγό του

Λέγεται μάλιστα ότι ο σύζυγος ακολούθησε τον ηθοποιό μέχρι την έξοδο, προκειμένου να σιγουρευτεί πως όντως εγκατέλειψε το εστιατόριο και κυρίως πως... άφησε ήσυχη τη γυναίκα του.

Εκπρόσωπος του Gere μίλησε για παρεξήγηση, σημειώνοντας: «Απλώς φεύγοντας, ο Richard Gere σταμάτησε για να χαιρετήσει και αστειεύτηκε με τους συνδαιτυμόνες του τραπεζιού».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...