Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΛΕΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ MAYA MAYA

Έχει προκαλέσει πανικό στη δυτική όχθη με μόλις 2 εβδομάδες λειτουργίας. Ο λόγος για το MAYA MAYA όπου δύο θρυλικά ονόματα της νυχτερινής διασκέδασης η Κατερίνα Στανίση και ο Δημήτρης Κοντολάζος έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από το κοινό και με το πρόγραμμά τους κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές.

Μαζί με την εκρηκτική Σαμπρίνα, οι τρεις καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ντουέτα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι!

Την φίλης της Κατερίνα Στανίση έσπευσε να απολαύσει και η Έλντα Πανοπούλου. Όταν δε η Κατερίνα κατέβηκε από τη σκηνή για να τη χαιρετήσει από κοντά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, έδωσε στην Έλντα το μικρόφωνο και έριξε ένα ζεϊμπέκικο χορό που καταχειροκροτήθηκε.

Στο MAYA MAYA βρέθηκε και ο Λευτέρης Πανταζής που δηλώνει fan του νυχτερινού κέντρου και με χαρά αφιέρωσε μερικές από τις τεράστιες επιτυχίες του στο κοινό που τον αποθέωσε.

Το πρόγραμμα του MAYA MAYA τα είχε όλα: από τις disco ’70’s μεγάλες επιτυχίες της Gloria Gaynor, των Abba, Michael Jackson κ.α. από το συγκρότημα Prestige, μέχρι δυνατά ελαφρολαϊκά σουξέ της εποχής από τον Απόστολο Δέζη και τη Σίσσυ Σακκά, αλλά και κρητικά τραγούδια από το δεξιοτέχνη στη λύρα Αντώνη Χαβαδάκη.

Και βέβαια όταν ακούστηκαν τα «Σε έχω κάνει Θεό», «Μυστικέ μου έρωτα» και «Συγνώμη κύριε ποιος είστε ;» από την Κατερίνα Στανίση, και «Δεν μ’ αγαπάς», «Εγώ δεν ήμουνα αλήτης» και «Το κορίτσι απόψε θέλει» δια στόματος Δημήτρη Κοντολάζου…κουνήθηκε το μαγαζί!!!

Το MAYA MAYA έχει όπως πάντα την καλύτερη πρόταση για λαϊκά γλέντια μέχρι πρωίας!

Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γιάννη Κουρκουμέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...