Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΡΟΜΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Είναι περιζήτητη η ηθοποιός στην Τουρκία

Ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία μοιράζει τη ζωή της η ηθοποιός Ρόμυ Βασιλειάδη.

Η μελαχρινή καλλονή έχει πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία τουρκικής παραγωγής, η οποία θα βραβευτεί σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στη γείτονα χώρα.

Όπως δήλωσε η ίδια στην Espresso, αύριο πάει στην Τουρκία για το Οrange Film Festival, στο οποίο θα βραβευτεί η ταινία της "Stranger in the house".

«Είναι τουρκική παραγωγή που αναφέρεται στους κρυφούς έρωτες που έζησαν οι Ελληνες στην Κωνσταντινούπολη κάτω από πονεμένες συνθήκες. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή την παραγωγή, στην οποία παίζει και η κυρία Μέλπω Ζαρόκωστα, με την οποία δεθήκαμε πολύ στα γυρίσματα. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα μιλάμε στο τηλέφωνο και με συμβουλεύει τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά μου. Πάντως, αυτό που με εκνευρίζει είναι το γεγονός πως παρά το ότι έχω κάνει και θέατρο στην Ελλάδα, με συνδέουν μόνο με τα τουρκικά, λες και ξεκίνησα τώρα, ενώ έχω πολλές συνεργασίες στο βιογραφικό μου», δηλώνει η ίδια.

Ενώ προσθέτει: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν με κρίνουν άλλοι ηθοποιοί για τις επιλογές που έκανα, δουλεύοντας στην Τουρκία. Ομως, εγώ θέλω να τους απαντήσω πως η τέχνη δεν έχει σύνορα και δεν κοιτάει ούτε θρησκείες αλλά ούτε και πολιτική, αντίθετα ψάχνει χώρο έκφρασης». Μάλιστα τονίζει ότι οι Τούρκοι επενδύουν πολύ στις παραγωγές που κάνουν και οι Έλληνες θα μπορούσαν να δουν τη γείτονα χώρα σαν μια “μικρή Αμερική”, αφού έχει "πολλές ευκαιρίες καλές δουλειές και οι Τούρκοι είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...