Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σάκης Ρουβάς: «Αποφάσισα να γίνω αγρότης»

Ο Σάκης Ρουβάς, η Αγγελική Ηλιάδη και οι ΜΕΛΙSSES ξεκινούν εμφανίσεις την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου.
Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου οι καλλιτέχνες έδωσαν συνέντευξη τύπου για το νέο πρόγραμμα στο «Diogenis Studio».
O Σάκης Ρουβάς στο τέλος μίλησε στις κάμερες και προς έκπληξη όλων έκανε μια δήλωση που άφησε άφωνους δημοσιογράφους και παρευρισκόμενους.
«Αποφάσισα να γίνω αγρότης», δήλωσε ο τραγουδιστής και εξήγησε τι εννοεί. «Έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα και που αγαπώ και είναι το τραγούδι. Ταυτόχρονα, όμως, σκοπεύω να κάνω και άλλα πράγματα, τα οποία πιστεύω ότι έχουν αξία. Όχι μόνο για να έχω ένα κιλό ντομάτες, αλλά γιατί θα μυρίζουν ντομάτα και θα είναι γευστικότατες», ανέφερε.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε πως ήρθε η ώρα για ακόμη μια ανατροπή καθώς και ότι είναι πλέον τακτική του να μην έχει τραπέζια στα μαγαζιά που εμφανίζεται αλλά καναπέδες για να έρχεται ο κόσμος πιο κοντά! «Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο εικόνες και ιδιαίτερα αισθησιακό, παράλληλα όμως προσαρμοσμένο στο κλίμα της εποχής και προσιτό στον κόσμο», δήλωσε ο τραγουδιστής.
Η Αγγελική Ηλιάδη ήρθε αντιμέτωπη έπειτα από καιρό με τους δημοσιογράφους οι οποίοι την ρώτησαν για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, αλλά αρκέστηκε στην απάντηση ότι δε μιλάει για την προσωπική της ζωή. Ακόμα το «παρών» έδωσαν ο Τόνι Κονταξάκης, αλλά και ο Τόμας Πρωτόπαπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...