Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

H απάτη της Jessica Simpson

H Jessica Simpson προσπαθεί με πολύ κόπο να χάσει τα κιλά που πήρε από την πρώτη της εγκυμοσύνη. Επειδή όμως τα κιλά ήταν αρκετά, η Jessica Simpson αγχώθηκε ότι δεν θα μπορέσει να τα χάσει μόνη της. Γνωστή εταιρεία με delivery φαγητό για αδυνάτισμα της προσέφερε 4 εκατομμύρια δολάρια για να αδυνατίσει τρώγοντας μόνο το φαγητό της. η τραγουδίστρια δέχτηκε με χαρά υπογράφοντας το συμβόλαιο με πολλούς δεσμευτικούς όρους.

Έχει όμως διαρρεύσει στον ξένο Τύπο ότι η Jessica Simpson κάποια στιγμή κουράστηκε με την εξαντλητική δίαιτα και σκέφτηκε να κάνει την επέμβαση δακτυλίου προκειμένου να αδυνατίσει πιο γρήγορα και χωρίς μεγάλες θυσίες χωρίς όμως να το καταλάβει η εταιρεία αδυνατίσματος. Κανείς από τους γιατρούς που ήρθε σε επαφή η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε να αναλάβει την συγκεκριμένη επέμβαση καθώς κανείς τους δεν θέλησε να μπλέξει με την γνωστή εταιρεία.

Η 23χρονη δήλωσε στη δημοσιογράφο Katie Couric ότι απέχει μόλις 10 κιλά από το βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος και πως τα έχασε με πολύ γυμναστική και διατροφή. Πολλοί όμως είναι εκείνοι που την αμφισβητούν και ισχυρίζονται πως έχει χάσει τα κιλά με χειρουργική επέμβαση και έτσι η Jessica Simpson πρέπει να αποδείξει στην εταιρεία ότι αδυνάτισε με την παραδοσιακή μέθοδο.

Πηγή : dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...