Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Σταρ έστειλε sex tape με την κοπέλα του στον Λαρς Φον Τρίερ για να πάρει ρόλο [βίντεο]

Ο σταρ των Transformers, Σια Λαμπέφ, αποκάλυψε τι χρειάστηκε να κάνει για να πείσει τον βραβευμένο Λαρς Φον Τρίερ (τον οποίο έχει ως είδωλο) να του εμπιστευτεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ταινία του.

«Του έστειλα μερικά βίντεο που δείχνουν εμένα και το κορίτσι μου (σ.σ.την γνωστή στιλίστρια Κάρολιν Πο) να κάνουμε σεξ. Μόνο έτσι κατάφερα να τον πείσω. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα συμβεί στα γυρίσματα, παρά μόνο ότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος σκηνοθέτης».

Αυτό δήλωσε στο talk show Chelsea Lately ο 26χρονος Σια Λαμπέφ για τα άκρα που χρειάστηκε να φτάσει προκειμένου να πείσει τον Δανό σκηνοθέτη ότι διαθέτει τα κότσια να παίξει σε ταινιά του.

Μια κίνηση που δεν είναι τόσο ακραία όσο ακούγεται, καθώς στο «Η Νυμφομανής» -στο οποίο ο Σια θα συμπρωταγωνιστήσει με την Σαρλότ Γκέινσμπουργκ- οι ηθοποιοί αναμένεται να κάνουν κανονικά σεξ προκειμένου να δείξουν την σεξουαλική διαδρομή της πρωταγωνίστριας από την εφηβεία στην ωριμότητα.

Κάτι που δεν βρίσκει ιδιαίτερα σύμφωνη την μόνιμο σύντροφο του Λαμπέφ που δεν είχε πρόβλημα να γυρίσει το sex tape για τα μάτια του Τρίερ, αλλά θα προτιμούσε να μην δει το αγόρι της να κάνει σεξ με άλλη γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σια ήταν λίγο υπερβολικός με την κινησή του αυτή ( η οποία ωστόσο του βγήκε ως καλό) γιατί θα μπορούσε απλά να στείλει στον Λαρς ένα link από το βιντεοκλίπ των Sigur Ros στο οποίο πρωταγωνιστεί εντελώς γυμνός ως μέρος ενός δυσλειτουργικού ζευγαριού.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...