Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η επιδειξιομανής 18χρονη που απέρριψε το Playboy για λόγους αρχών [εικόνες]

Εδώ και δυο χρόνια -από την στιγμή δηλαδή που έγινε γνωστή ως η 16χρονη νύφη που παντρεύτηκε τον 52χρονο ηθοποιό Νταγκ Χάτσισον- η Κούρτνει Στούντεν κάνει τα πάντα για να γίνει η επόμενη Κιμ Καρντάσιαν. Δηλαδή φωτογραφίζεται καθημερινά σεξι. Και το μόνο που ήθελε για τα 18α γενέθλιά της ήταν να γδυθεί στο Playboy. Αλλά ο Χιου της τσάκισε το όνειρο.

«Στο βάθος του μυαλού μου, ήξερα ότι αυτό (σ.σ. δεκάδες προσφορές για να γυρίσει πορνό) θα γινόταν μόλις έμπαινε η Κούρτνει στα 18. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να της δεχτεί. Το Playboy, από την άλλη, είναι ένα έντυπο για το οποίο έχουμε τρομερό σεβασμό. Έχουν υπάρξει υπέροχες γυναίκες που έχουν φωτογραφηθεί για αυτό και μετά έκαναν φοβερά πράγματα».

Αυτό δηλώνε επί μήνες η Κρίστα Στούντεν, μητέρα και μάνατζερ της Κούρτνει, που υπέγραψε την αίτηση που επέτρεπε στην κόρη της να ντυθεί νυφούλα μόλις στα 16 της. Και, όπως βλέπετε από τις εικόνες, και την αντίστοιχη αίτηση για να κάνει μεγέθυνση στήθους στα 15 της.

Αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν κάποιος ξέρει ότι τον θέλεις πολύ, καταλήγει να σε φτύνει.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο Χιού Χέφνερ, η 18χρονη -παρά τους 100.000 followers της και το τσουνάμι φωτογραφήσεων που έχει ρίξει στην αγορά- «Δεν πληρεί τα στάνταρντ για να γίνει μοντέλο του Playboy».Προσθέτοντας «Δεν υπάρχει περίπτωση να της κάνουν ποτέ την χάρη».

Πηγή: | iefimerida.gr 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...