Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 6 πιο σέξι μαγιό της Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει κορμάρα και σίγουρα από τα πιο σέξι πόδια της ελληνικής σόουμπιζ το βασικό είναι όμως οι επιλογές των μαγιό που κάνει είναι από τις πιο σέξι!

Ρίξε μια ματιά στα καυτά μαγιό της Φαίης!



Το λαχανί είναι όχι μόνο από τα χρώματα που λατρεύει η Φαίη αλλά και από εκείνα που της ταιριάζουν γάντι. Άμα είσαι κορμάρα είδες και το μαύρο-μαύρο όλη την ώρα αποφεύγεις και σέξι είσαι και στην παραλία με λαχανί μπικίνι.


Φέτος το μπικίνι που προκάλεσε πανικό δεν είναι άλλο από το καυτό εμπριμέ μπικίνι της Φαίης που φόρεσε στην Τήνο! Και πάλι τα χρώματα είναι στο προσκήνιο για την παρουσιάστρια αφού αποφεύγει τα σκούρα χρώματα και πολύ καλά κάνει!


Το πιο σέξι μέχρι τώρα μπικίνι της Φαίης δεν είναι άλλο από αυτή εδώ τη δημιουργία που αφήνει σχεδόν ολόκληρο το κορμάκι της σε κοινή θέα! Το ολόσωμο αλλάζει μορφή και αντί για γεροντέ και βαρετό γίνεται σέξι και όποιος αντέξει αν το φορέσεις όπως η Φαίη αφού αφήνει πολύ λίγα πράγματα στην φαντασία!

Εδώ η Φαίη διαλέγει εμπριμέ μπικίνι για να κάνει μια μοναδική εμφάνιση στην παραλία χώρίς να έχει περάσει τη μισή ζωή της μπροστά στον καθρέφτη για να δει ποιο μαγιό να φορέσει!


Από μπροστά δείχνει ένα κανονικό ολόσωμο μαγιουδάκι, αλλά άμα γυρίσει πλάτη είναι ένα δέσιμο από το επάνω του μαγιό και ένα απλό μπικινάκι από κάτω. Πρωτότυπο και σέξι η κορμάρα της Φαίης δεν κρύβεται!


Σέξι μπικινάκι σε μαύρη απόχρωση απλή και εύκολο να συνδυαστεί με όλα, αυτή τη φορά η Φαίη διαλέγει να εντυπωσιάσει στην παραλία πέρυσι.

 womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...