Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Στα δικαστήρια για τα παιδιά του ο Γιώργος Τσαλίκης


Στη Δικαιοσύνη για να προστατεύσει τα παιδιά του κατέφυγε ο Γιώργος Τσαλίκης, που δεν έκρυψε τον θυμό και την θλίψη του για την δημοσίευση φωτογραφιών τους!

«Δυστυχώς είναι πάρα πολύ άσχημο να καταφεύγεις σε νομικά μέσα για να προστατεύσεις την οικογένεια σου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα lifestyle περιοδικά, κάνουν τη δουλειά τους. Όμως η δουλειά σταματάει όταν αφορά ανήλικα παιδιά. Eδώ και 10 χρόνια είναι πάγια απόφασή μας σαν οικογένεια να μην προβάλλονται τα παιδιά μας στα ΜΜΕ. Όταν αυτό δεν γίνεται σεβαστό, όταν πρωτίστως έχεις ενημερώσει με σαφήνεια για την επιθυμία σου, τότε ο μοναδικός τρόπος να προστατευθείς είναι η δικαιοσύνη», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής στο Twitter του.

Και ο Γιώργος συνέχισε: «είμαι στενοχωρημένος και θυμωμένος όταν τα παιδιά μου προβάλλονται μ αυτόν τον τρόπο. Παρακαλώ να μην υπάρξει αναδημοσίευση των φωτογραφιών και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου».

Από την γέννηση του πρώτου του παιδιού, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Δώρα, έχουν δηλώσει πως δεν επιθυμούν την προβολή της οικογένειάς τους στα μέσα ενημέρωσης, με τον Γιώργο να τονίζει σε συνεντεύξεις του πως επιθυμούν τα παιδιά τους να επιλέξουν από μόνα τους αν θέλουν την αναγνωσιμότητα ή όχι, όταν ενηλικιωθούν.


tvnea.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...