Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

"Έκλαψα μετά την αποχώρησή μου από το Just The Two of Us"


Καλεσμένη στο Γιώργο και τη Φαίη και στην εκπομπή Mega mou ήταν σήμερα το πρωί η Μαριάννα Πολυχρονίδη μετά την αποχώρησή της από το “Just The Two of Us”.

Η ηθοποιός νιώθοντας αδικημένη για τα όσα άκουγε τόσο καιρό ως διαγωνιζόμενη μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του μεγάλου καναλιού αλλά και για όσα την ενoχλησαν.

«Στην αρχή, εκτός του ότι ήμουν αγχωμένη για το τι θα βγει, ένιωθα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Ο κόσμος ήξερε ότι ο Παναγιώτης Πετράκης και εγώ δουλεύουμε και σαν τραγουδιστές. Ήταν κάτι εξαρχής άδικο και για τους άλλους και για μας. Το είχαμε συζητήσει με την παραγωγή.Μπορεί να ήταν και λάθος, μάλλον ήταν λάθος. Ειδικά στα πρώτα live, ήμουν εντελώς έξω από τα νερά μου, με κομμάτια που δεν είχα ξανακούσει. Ξέρω μόνο να τραγουδάω. Όχι και να χορεύω. Δεν έχω σπουδάσει μιούζικαλ».

Ο Λιάγκας από τη μεριά του ακούγοντας την ηθοποιό να μιλάει είπε πως θα γίνει Μαριαννικός στο τέλος αφού καταλαβαίνει πλεόν γιατί η ηθοποιός “τα έπαιρνε”.

“Σου έχουν πει τόσα πολλά “Νταίζη” μου, που το κακιασμένη είναι το λιγότερο”, δήλωσε η Φαίη Σκορδά με την Μαριάννα αγανακτισμένη να απαντά: «Τι σχέση έχει η Νταίζη; Φαίη μην μπερδεύεσαι, δεν μιλάμε για τα Μυστικά της Εδέμ»!

Στο τέλος, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι όντως με την Αθηναϊδα Νέγκα είχε νευριάσει γιατί «Το να μου πεις δεν είσαι λαμπερή, αυτό δεν είναι κριτική. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις κάτι να πεις και λες αυτό»,ενώ αποκάλυψε ότι στο χθεσινό show έκλαψε όχι τόσο επειδή αποχώρησε, αλλά επειδή είδε τον Παναγιώτη Πετράκη να κλαίει και την… παρέσυρε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...