Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί δε μιλιέται ο Ζαχαράτος με τη Μενεγάκη;

Το ότι ο Τάκης Ζαχαράτος βρίσκεται σε κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη το γνωρίζουμε. Πριν από λίγο καιρό είχε αρνηθεί να μιλήσει για εκείνη στο ''Μες στην καλή χαρά'' αφήνοντας όμως υπονοούμενα... Τώρα, σε νέα του συνέντευξη, ξεκαθαρίζει τα πράγματα...

Μιλώντας λοιπόν στο People ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει τους λόγους που πλέον δεν συμπαθεί την Ελένη Μενεγάκη. Τι έχει συμβεί; Σε απλά ελληνικά, ο Τάκης πιστεύει ότι η Ελένη έχει χάσει το μέτρο.

''Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όλο αυτό το θεωρώ ανέντιμο και αντιεπαγγελματικό και πάνω απ’ όλα θεωρώ απαράδεκτο οι καλεσμένοι της εκπομπής να έρχονται αντιμέτωποι με έναν άνθρωπο που έχει την έπαρση της πρωτιάς και στο διάλειμμα μιλάει στο κινητό και τους σνομπάρει. Εγώ δεν γνώρισα αυτή την Ελένη. Και η Ελένη που θυμάμαι και αγαπώ είναι η Ελένη του ΑΝΤ1 και των πρώτων χρόνων του Alpha. Που έμπαινε και μοσχοβολούσε το στούντιο καλοσύνη και χαρά και σε έκανε να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Αυτή τη Μενεγάκη που είδα τα τελευταία χρόνια στο πλατό την κριτικάρω με όλη την ευθύνη που έχω γι’ αυτό και δεν με αφορά αν θα με ξανακαλέσει στην εκπομπή της. Θέλω να πηγαίνω σε εκπομπές που τους αγαπώ και είμαι εκεί γιατί πραγματικά τους εκτιμώ και με εκτιμούν. Και αυτή είναι η πρώτη φορά που τα λέω και η τελευταία. Κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει από πού ξεκίνησε, ποιος τον βοηθάει, τι ήταν και τι είναι.'' εξηγεί ο Τάκης χωρίς να μασάει τα δόντια του.

Και μπορεί η απάντηση της Ελένης να μην έρθει ποτέ - άλλωστε η ίδια δε μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει τις ''επιθέσεις'' άλλων στο πρόσωπό της -, αλλά κάτι μας λέει ότι ο Τάκης δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί στο τηλεοπτικό της πλατώ. Εκτός βέβαια και αν οι τηλεθεάσεις πέσουν πολύ χαμηλά, οπότε τότε όλα επιτρέπονται στην τηλεόραση.

http://ola-e-tipota.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...