Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μάλφα - Σκιαδαρέσης "υιοθέτησαν" δύο παιδιά από την Σερβία

Περίσσευμα αγάπης! Η Μπέσυ Μάλφα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αγαπούν πολύ τα παιδιά, και το αποδεικνύουν έμπρακτα. Στην ευτυχισμένη οικογένεια του ζευγαριού βρίσκουν θαλπωρή, ψυχική και οικονομική συμπαράσταση ακόμα δύο παιδικές ψυχές που έχουν νιώσει τη βαρβαρότητα του πολέμου. Ο Μίλαν και ο Σάσα, 15 και 10 χρόνων αντίστοιχα, ονειρεύονται και παλεύουν με τις άγριες μνήμες τους, με τα σημάδια του πολέμου που έζησαν στα πιο τρυφερά τους χρόνια.

«Με φωνάζουν θεία. Τα παιδιά αυτά είναι από τη Σερβία και τα έχουμε υιοθετήσει μέσω του Ελληνικού Καραβανιού. Τα έχουμε γνωρίσει από κοντά, όπως και τις μητέρες τους. Είναι εξαιρετικοί άνθρωποι. Εμείς δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνουν και άλλοι συμπολίτες μας: είμαστε πλάι τους» δηλώνει στην «Espresso» η ηθοποιός, που όπως μαθαίνουμε, έχει μοιραστεί αρκετό χρόνο με τους νεαρούς.

Μάλιστα, οι οικογένειες από τη Σερβία πριν από λίγο καιρό είχαν φιλοξενηθεί και στο σπίτι των καλλιτεχνών, όπου όλοι μαζί μοιράστηκαν σημαντικές στιγμές.

H πολυτάλαντη Μπέσυ Μάλφα, άνθρωπος «έξω καρδιά», με τον σύζυγό της Γεράσιμο Σκιαδαρέση έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια με τρία υπέροχα παιδιά. Πάρα τις καθημερινές αλλά και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν τον χρόνο να μιλούν με τα αγόρια από τη Σερβία και να μοιράζονται τους προβληματισμούς τους.

«Τα Χριστούγεννα βελτιώθηκε η επικοινωνία μαζί τους. Με το laptop μπορούμε πλέον να μιλάμε πιο συχνά. Τα κορίτσια επικοινωνούν συνέχεια μαζί τους. Εχουν μια πολύ καλή σχέση» μας λέει επίσης η κ. Μάλφα, που από τα λόγια της διαφαίνεται η αγάπη που τρέφει για τα αγόρια.

Ο Μίλαν και ο Σάσα στερήθηκαν την παρουσία του πατέρα σε πολύ μικρή ηλικία. Μεγάλωσαν δύσκολα έχοντας στο πλευρό τους τις μητέρες τους, που θρηνούν μέχρι σήμερα. Στην πορεία γνώρισαν την Μπέσυ και τον Γεράσιμο, που τους θεωρούν πραγματικά δικούς τους, στήριγμά τους στις καλές και άσχημες στιγμές της ζωής τους.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...