Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Αννα Βίσση γίνεται μιούζικαλ!

Anna Vissi in "Daimones" at the Athi...Image via WikipediaΗ ζωή της «απόλυτης super star» σε μιούζικαλ! Kάπου στην άκρη του μυαλού τους έχουν την Αννα Βίσση ως ηρωίδα στο επόμενο έργο τους.

Το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου, που χρόνια τώρα σπάει ταμεία με τις παραστάσεις του, θα κάνει πράξη το όνειρο της Αννας.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια εξέφρασε την επιθυμία να επανέλθει στη σκηνή με ένα μιούζικαλ, επιθυμία που -όπως φαίνεται- θα γίνει πραγματικότητα.

«Κάναμε μια σκέψη κάποια στιγμή με τον Θανάση, αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα κάτι. Γιατί όχι, όμως;

Θα μπορούσε να σταθεί μια τέτοια παράσταση, πιθανότατα κωμωδία!» είπε ο Μιχάλης Ρέππας στην «Εspresso», σχεδιάζοντας ίσως στο μυαλό του την πλοκή του έργου.

Η Αννα Βίσση, από την πλευρά της, συζήτησε με τον Νίκο Καρβέλα το ενδεχόμενο να ανέβει μια νέα εκδοχή του μιούζικαλ «Δαίμονες» (που είχαν ανεβάσει πριν από αρκετά χρόνια με μεγάλη επιτυχία). Ωστόσο, μέχρι τώρα οι προθέσεις τους δεν έχουν γίνει πράξη. Ο θρίαμβος που γνώρισε η παράσταση των Ρέππα - Παπαθανασίου, «Μαρινέλλα, το μιούζικαλ», όπως ακούγεται έντονα, δελέασε την Αννα Βίσση.

Ως γνωστό, οι μουσικοθεατρικές παραστάσεις είναι από τις μεγάλες της αγάπες. Μην ξεχνάμε ότι εκτός από τους «Δαίμονες», μαζί με τον Καρβέλα είχε ανεβάσει με μεγάλη επιτυχία και τη «Μάλα». Δεν αποκλείεται, λοιπόν, την ερχόμενη χειμερινή σεζόν να δούμε στη σκηνή του «Παλλάς» το έργο αυτό με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση.

Η σταρ έχει φορτωμένη ατζέντα αυτή την περίοδο. Από τη μια, έχει τις εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά στο «Αθηνών Αρένα». Από την άλλη, το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με τίτλο «Anna Vissi project», που γυρίζει με τη σκηνοθέτρια και επιστήθια φίλη της Κριστίνα Κρόκος και θα προβληθεί από τον Alpha. Τέλος, έχει και τη νέα της δισκογραφική δουλειά που θέλει να προωθήσει.

Οσο για το πολυσυζητημένο συγγραφικό δίδυμο, κερδίζει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά το χειροκρότημα στην αθηναϊκή σκηνή αυτή την περίοδο με τις παραστάσεις των έργων του «Ράους», «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και «Αττική οδός».
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΑΝΟΥ ΕΣΠΡΕΣΣΟ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...