Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η Μελέτη καλεσμένη της... Μενεγάκη!


Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση, ότι η Ελεωνόρα Μελέτη θα εμφανιστεί στην εκπομπή της… Ελένης Μενεγάκη!!!

Τον τελευταίο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει στροφή στους (υποτιθέμενους) «εχθρούς» της, με τους οποίους έχει βαλθεί να τα βρει, στον «αέρα» πάντα!

Η Κατερίνα Ζαρίφη έφερε νούμερα στον «Καφέ», η Χρίσλα πάλι όχι… Παρόλα αυτά, η συνταγή άρεσε στην Ελένη και αποφάσισε να την καθιερώσει, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα πιο πέρα…

Με την Ελεωνόρα Μελέτη δεν έχουν συναντηθεί ποτέ, όμως το παρασκήνιο της υποτιθέμενης κόντρας κρατάει τα τελευταία πέντε χρόνια.

Από τότε που η Ελεωνόρα βρέθηκε στην θέση της Ελένης τα δημοσιεύματα για την σχέση τους ήταν πολλά. Δεν υπήρχε συνέντευξη της Μελέτη που να μην την ρωτήσουν για την Μενεγάκη και παρόλο που η στάση της παρουσιάστριας ήταν ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια -«ήμουν χαλίφης στην θέση του χαλίφη», είχε πει κάποτε- οι φήμες «φούντωναν».

Η Ελένη Μενεγάκη από την άλλη τηρούσε σιγή ιχθύος μέχρι πρόσφατα. Την ημέρα που η Ελεωνόρα βρέθηκε στην εκπομπή του Π. Κωστόπουλου η Ελένη είπε: «Μου άρεσε πολύ η Ελεωνόρα χθες. Έχει χιούμορ».

Η Ελένη, λοιπόν, αποφάσισε να την καλέσει στην εκπομπή της την Τετάρτη, για να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό και να βάλει τέλος στις φήμες που τις θέλουν «σκοτωμένες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...