Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ζευγάρι ηθοποιών χωρίζει μετά από 7,5 χρόνια σχέσης

Ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να χωρίσει, είδηση που έσκασε σαν βόμβα στους καλλιτεχνικούς κύκλους: μετά από 7,5 χρόνια σχέσης, οι ηθοποιοί Τάκης Παπαματθαίου και Φιλίτσα Καλογεράκου πήραν δρόμους χωριστούς!
Αν και τους χώριζαν ηλικιακά τρεις δεκαετίας, Τάκης και Φιλίτσα δήλωναν τρελά ερωτευμένοι και ήταν πάντοτε αχώριστοι. Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει την καλή του «άγγελο που ήρθε στη γη».

Μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, η Φιλίτσα Καλογεράκου εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό: «ήμουν ερωτευμένη και ο Τάκης ήταν ερωτευμένος. Έπαψε να ισχύει αυτό και από τους δυό μας... προχωράμε»!
Τα τελευταία χρόνια το ζευγάρι συζούσε, ενώ όσοι τους γνώριζαν μιλούσαν για έναν φλογερό έρωτα.

«Ήταν η πρώτη μου σχέση ο Τάκης. Πέρα από τους παιδικούς, ήταν ο πρώτος μου μεγάλος έρωτας. Αυτό που λέμε η πρώτη αγάπη και θα μείνει εκεί που πρέπει να μείνει», λέει η ηθοποιός και τα μάτια της βουρκώνουν.

Παράλληλα, η Φιλίτσα Καλογεράκου απέρριψε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ενώ πρόσθεσε πως θα της μείνει μια γλυκιά ανάμνηση.

Αυτή την περίοδο, η ηθοποιός προσπαθεί να ξεχαστεί μέσω της... δουλειάς της και ετοιμάζεται για την θεατρική της περιοδεία τον επόμενο μήνα. Πάντως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ερωτευτεί ξανά, όταν θα είναι έτοιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...