Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Φωτιά και... Lava η Oλγα

Sexy Ολγα και όποιος αντέξει! Γνωστή για τον αισθησιασμό της, η Ολγα Φαρμάκη δοκιμάζεται σε ρόλο τραγουδίστριας, ξαπλώνει σε μοβ καναπέ και φωνάζει «Ελα». Η παρουσιάστρια βάζει κάτι «καυτό» και έρχεται για να μας δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της: το ταλέντο της στον χορό και το τραγούδι.

Ο ράπερ Lava φαίνεται πως σε κάθε του δισκογραφική επανεμφάνιση θέλει να κάνει τη διαφορά. Η «Espresso» σας παρουσιάζει σκηνές από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ελα» με την Ολγα Φαρμάκη, σε σκηνοθεσία Μανώλη Τζιράκη. Στο νέο hot & sexy βιντεοκλίπ του single ο Lava μάς παρουσιάζει τη νέα του μούσα, η οποία χορεύει ξέφρενα και τραγουδά «Ελα πάμε μαζί, το θέλω όσο και εσύ».

Παρουσιάστρια, μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός, τώρα και τραγουδίστρια, η Ολγα Φαρμάκη προκαλεί άλλη μία φορά τον ανδρικό πληθυσμό στο ντουέτο που δέχτηκε να ηχογραφήσει με τον ράπερ, ο οποίος έχει ήδη ένα «σουξέ» στο ενεργητικό του με εξίσου σέξι παρουσία στο πλευρό του.

«Τώρα θέλω το πρώτο σου φιλί», τραγούδησε η Κατερίνα Στικούδη στον Lava. Το τραγούδι έπαιζε ασταμάτητα πέρυσι το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα, ενώ η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ πιο αισθησιακή από ποτέ. Στο ίδιο concept δούλεψε αυτή τη φορά η Ολγα Φαρμάκη με τον ράπερ, ο οποίος αντί για «Τώρα», λέει «Ελα» και μας προσφέρει τη μελαχρινή παρουσιάστρια σε hot στιγμές να τραγουδά «Ελα θα είναι βράδυ καυτό, έλα τα πάντα όλα μπορώ».
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...