Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η απάντηση του Θεοφάνους στην Στεφανίδου

Του… ANT1 έχει γίνει φέτος! «Ράδιο Αρβύλα» εναντίον Λάτσιου, Καραμέρος – Χαριτάτος εναντίον Σάκη Ρουβά, Ψινάκης εναντίον Μανωλίδου, ουφ, νισάφι πια! Ξεχάσαμε κανέναν; Α, πως δεν ξεχάσαμε: Στεφανίδου  vs Θεοφάνους!

Τι τα ήθελε ο Γιώργος και τα έβαζε με την Τάτι; Ξινό του βγήκε. Πήγε να το παίξει ηθικός και υπεράνω ρίχνοντας της μια… καμπάνα άνευ προηγουμένου, επειδή κάλεσε την Τζούλια στην εκπομπή του, και τα άκουσε για τα καλά.

Τα πήρε και η Τατιάνα και έβγαλε όλα τα άπλυτα του στην φόρα. Τι καταπιεσμένο τον είπε, τι αστεία προσωπικότητα τον είπε. Γελοίο τον ανέβαζε, ψώνιο τον κατέβαζε.

Και μάλλον τον τρόμαξε λίγο και μαζεύτηκε, γιατί τώρα που του ζητούν οι δημοσιογράφοι να δώσει και αυτός την δική του απάντηση, κάνει… τον Κινέζο!

Ούτε φωνές, ούτε υστερίες!

Η εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» τον εντόπισε και το μόνο που θέλησε να πει ήταν «Σήμερα, Τρίτη και 13 μου μιλάς για την Τατιάνα»; Τι εννοούσε ο ποιητής; Ότι είναι κατσικοπόδαρη και γρουσούζα, μήπως;;;

Σε αυτά αρκέστηκε πάντως ο Θεοφάνους, ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι θα τα πούμε άλλη φορά αυτά. Μήπως ήθελε να προετοιμάσει τις απαντήσεις του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...