Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Στο κρεβάτι με τη Ράκελ Γουέλς

Ολες οι γυναίκες τη δεκαετία του '60 τούς ποθούσαν, η Ράκελ Γουέλς όμως τους είχε στο κρεβάτι της! Η καλλονή του κινηματογράφου αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της ότι κατέληξε στο κρεβάτι με όλα τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Ντιν Μάρτιν, ο Φρανκ Σινάτρα, ο Μπαρτ Ρέινολντς, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον και ο Ελβις Πρίσλεϊ! 

Για τις κατακτήσεις της, λέει ότι ερωτεύτηκε τον Μάρτιν, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στην ταινία του 1968 «Bandolero». Τον χαρακτηρίζει «επιτομή της άνεσης» και περιγράφει πώς έκανε τις γυναίκες να τον διεκδικούν. Για τον Σινάτρα λέει ότι διέθετε «χαρισματική γοητεία», ενώ για τον Ρέινολντς ότι «συνδύαζε το σκαμπρόζικο χιούμορ με τη γοητεία του δρόμου, ωστόσο ήταν γλυκός και προστατευτικός». Τέλος, για τον Ελβις αποκαλύπτει ότι διέθετε «ενέργεια πολλών οκτανίων που ήταν έτοιμη να πυροδοτηθεί». Από το κρεβάτι της, όμως, πέρασε -πάντα σύμφωνα με το νέο της βιβλίο- και ο τραγουδιστής Τομ Τζόουνς αλλά και ο Μπομπ Ντίλαν, τον οποίο χαρακτηρίζει «αινιγματική ιδιοφυΐα». 

Σε ένα άλλο κεφάλαιο αναφέρεται σε όλους εκείνους τους «σεσημασμένους» γυναικάδες της σοουμπίζ από τους οποίους ξέφυγε, όπως ο Γουόρεν Μπίτι, ο Στιβ Μακ Κουίν, ο Αλις Κούπερ και ο Ντάντλεϊ Μουρ. Μια γυναίκα που είχε συνηθίσει να έχει όλους τους άνδρες στα πόδια της, όπως αποκαλύπτει η ίδια, ήταν αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει την ομορφιά της.

Η 69χρονη ηθοποιός στο βιβλίο της, που έχει τίτλο «Raquel: Beyond the Cleavage», είναι αποκαλυπτική και για όσα δοκίμασε ώστε να διατηρήσει την εμφάνισή της. Παραδέχεται πως όταν άρχισε να μεγαλώνει, για να διατηρήσει το σφριγηλό δέρμα της έκανε ενέσεις με ανθρώπινη αυξητική ορμόνη. Ξεκίνησε στα 62 της, όταν συμμετείχε στα γυρίσματα της σειράς «American Family», ώστε να φαίνεται φρέσκια και ξεκούραστη. Ωστόσο, γρήγορα σταμάτησε τη θεραπεία γιατί έδειχνε πρησμένη. Τώρα πια, κατασταλλαγμένη και ήρεμη, μετά από τέσσερις αποτυχημένους γάμους, δηλώνει ότι λατρεύει να ζει μόνη, ενώ αποκαλύπτει ότι θεωρεί το σεξ «υπερεκτιμημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...