Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Νύφη η κόρη του Πετζετάκι

Μυστικός γάμος στο Ψυχικό, με μάρτυρα σεΐχη του Ντουμπάι. Ο πρώην πρεσβευτής της Ελλάδας στην Κούβα και το Ναϊρόμπι Γιώργος Κωστούλας και η Σίσσυ, κόρη του Αριστόβουλου Πετζετάκι, ιδρυτή της ελληνικής πολυεθνικής εταιρείας, παντρεύτηκαν με απόλυτη μυστικότητα χθες το μεσημέρι στις 12.30 με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Παλαιού Ψυχικού, με μάρτυρα σεΐχη του Ντουμπάι.

Το ζευγάρι ύστερα από αρκετά χρόνια σχέσης αποφάσισε να περάσει την πόρτα του δημαρχείου, αφού, όπως μαθαίνουμε, πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι και πολύ χαμηλών τόνων μάλιστα, αφού παρ’ ότι είναι πολύ καιρό μαζί, ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει σχεδόν ποτέ. Το λαμπερό ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Η επιθυμία τους ήταν να κάνουν έναν πολύ σεμνό γάμο, στον οποίο θα παρευρίσκονται μόνο πολύ δικά τους πρόσωπα.

Ο πατέρας της Σίσσυς, ο Αριστόβουλος Πετζετάκις, το 1960 ίδρυσε στην Ελλάδα την Α.Γ. Πετζετάκις που την καθιέρωσε ως μία παγκόσμιας φήμης καινοτόμο εταιρεία στη βιομηχανία πλαστικών. Τα προϊόντα της εταιρείας έγιναν γνωστά παγκοσμίως με το εμπορικό σήμα Heliflex, ενώ από τότε η τεχνολογία αγοράστηκε και χρησιμοποιείται από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως οι 
Goodyear, Pirelli, Dunlop & Toyo Rubbers.

Μετά τον γάμο ακολούθησε glamorous δεξίωση στον ιστιοπλοϊκό όμιλο. Παρευρέθηκαν περίπου τριάντα καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Σωκράτης Κόκκαλης με τη σύζυγό του Ελένη, η Μαριάννα Λάτση, η Σάσα Βαρδινογιάννη, αλλά και φίλοι του ζευγαριού από το εξωτερικό.

Το μενού ήταν πλούσιο και η σαμπάνια έρεε άφθονη, ενώ το ζευγάρι δεν έκρυβε τη χαρά του, αφού γι’ αυτούς ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Οσον αφορά τη νύφη, που φημίζεται για το στιλ της, επέλεξε μια πολύ σικάτη εμφάνιση, ελαφρύ μακιγιάζ και εντυπωσιακές γόβες.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...