Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Χωρίζει για 8η φορά ο Λάρι Κίνγκ !

Larry King during a videotaping of his Larry K...Ο Larry Kin, ο ‘βασιλιάς των τοκ σόου‘ στην Αμερική και ΄λο τον κόσμο βαδίζει προς το 8ο διαζύγιό του!  Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας STAR  του Τοροντο Καναδά, ο 76χρονος δημοσιογράφος έκανε αίτηση διαζυγίου με την 8η σύζυγό του, μετά από 13 χρόνια γάμου.

Ο Larry King έχει αποκτήσει από αυτό το γάμο δύο αγόρια 9 και 11 χρόνων και υπάρχει διαμάχη για την επιμέλειά τους. Ο Larry King επικαλείται "αδιάλλακτες διαφορές" με την 8η σύζυγό του.
  
Ο δημοφιλής παρουσιαστής του CNN είχε παντρευτεί την 50χρονη, σήμερα,  Shawn Southwick στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου όπου είχε  υποβληθεί  σε χειρουργική επέμβαση για να καθαρίσει ένα φραγμένο αιμοφόρο αγγείο.


Το CNN στηρίζει τον παρουσιαστή του επί 25 χρόνια μια και είναι  πρώτος σε θεαματικότητα. Ο Λάρι Κίνγκ που έχει κάνει μόδα και τις τιράντες που φορά κατά την παρουσίαση των εκπομπών του, έχει παντρευτεί 7 φορές και έχει χωρίσει 8, γιατί με μια από τις γυναίκες του ξαναπαντρεύτηκε. Έχει άλλα τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του.
Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...