Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Οι μέρες μοναξιάς του Γιάννη Λάτσιου

Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιάννης Λάτσιος σπάει τη σιωπή του και μιλάει στο Star, για το πως είναι σήμερα και για τη ζωή του χωρίς την Ελένη.

Χαμογελαστός, και ήρεμος δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και δηλώνει ότι είναι «πολύ καλά αυτή την περίοδο». Λέει επίσης ότι βρήκε άλλο σπίτι, ενώ στην ερώτηση αν θα μετακομίσει απάντα: «σε λίγο καιρό ναι, όταν θα είμαι έτοιμος θα γίνει και αυτό».

Αποφεύγει ωστόσο να κάνει ιδιαίτερα σχόλια για όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, ενώ εξηγεί γιατί αποφάσισε να γίνει κριτής στο Dancing with the stars, επισημαίνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άλλωστε, ο ίδιος έχει υπάρξει στο παρελθόν και κριτής στα καλλιστεία, ενώ και άλλοι διευθυντές του ΑΝΤ1 έχουν γίνει μέλη κριτικών επιτροπών, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιώργος Λεβέντης.

O Γιάννης Λάτσιος επιβεβαιώνει ότι επαγγελματικά διανύει από τις καλύτερες περιόδους του, αφού όπως δηλώνει, ο σταθμός στον οποίο είναι διευθυντής Προγράμματος πηγαίνει συγκριτικά καλά παρά την κρίση. Τέλος, αποκαλύπτει ότι θα περάσει το Πάσχα χωριστά από την Ελένη Μενεγάκη, παρά τα όσα είχαν ειπωθεί πως θα έκαναν μαζί γιορτές στην Κέρκυρα. Δείτε στο βίντεο τον Γιάννη Λάτσιο να μιλάει αποκλειστικά στην κάμερα και το μικρόφωνο του Star...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...