Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Έρχεται η δεύτερη «απαγορευμένη» Τζούλια

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει η «απαγορευμένη» Τζούλια, η οποία μετά τον χαμό που προκλήθηκε γύρω από το όνομά της λόγω του πορνό dvd, επιστρέφει δριμύτερη με δεύτερο…!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παραγωγός πορνό ταινιών, Δημήτρης Σειρηνάκης, ο μάνατζερ της Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης και η 23χρονη ξανθιά καλλονή, έδωσαν τα χέρια για τα γυρίσματα του 2ουdvd σε γνωστό εστιατόριο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Οι τρεις τους συζήτησαν όλες τις «καυτές» λεπτομέρειες αλλά και καινούργιες ιδέες που η Τζούλια θα πρέπει να υλοποιήσει. Μάλιστα οι συντελεστές του πρώτου dvd, όχι μόνο δεν έκρυψαν τη συνάντηση τους αλλά κάθισαν και σε ορατό σημείο του εστιατορίου.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό… Σήμερα το απόγευμα, η Τζούλια πήγε να αγοράσει στρώμα σε κατάστημα επίπλων επί της Κηφισίας!!!… Και δεν ήταν μόνη της!!! Εκτός από τον Μένιο που είναι κολαούζο όλη την ώρα, την συνόδευσε και ο κ. Σειρηνάκης. Aγκαζέ καλέ ήταν παραγωγός και… Τζούλια!!!

Μήπως αυτός είναι ένας τρόπος για να τραβήξετε πάνω σας όλα τα φώτα της δημοσιότητας και να κάνετε και δεύτερο ρεκόρ πωλήσεων με το δεύτερο dvd;;;

Τέλος σε ότι αφορά ποιος θα είναι ο παρτενέρ της Τζούλιας «παίζουν» τα εξής σενάρια: Το δεύτερο πορνό dvd ή θα έχει υλικό από ότι απέμεινε από το πρώτο dvd ή θα πρόκειται για ολοκαίνουργια γυρίσματα με πρωταγωνίστρια φυσικά τη Τζούλια και ή τον δοκιμασμένο Ίαν ή κάποιον άλλον που φυσικά θα ανταποκρίνεται στις… προσδοκίες της εθνικής μας πορνοστάρ Τζούλιας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...