Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Σ. Κορκολής: «Έχω λίγους, αλλά πραγματικούς φίλους»

Συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και την εκπομπή «Προσωπικά» έδωσε ο Στέφανος Κορκολής, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του.

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για τα… «άγρια» εφηβικά του χρόνια, αλλά και για την εποχή που σπούδαζε μουσική στο Παρίσι με υποτροφία. Παραδέχθηκε ότι τα 11 αυτά χρόνια των σπουδών του ήταν πολύ δύσκολα για τον ίδιο, αφού το μυαλό του ήταν πάντα στους γονείς του και την αδελφή του, ενώ αποκαλύπτει ότι απέρριψε τις σπουδές στην Αμερική γιατί δεν ήθελε να βρίσκεται πολύ μακριά από την οικογένειά του.

Ο Στέφανος Κορκολής εξομολογείται στην Έλενα Κατρίτση ότι κατά το παρελθόν, στις πολύ καλές του στιγμές υπήρξαν τριγύρω του άνθρωποι που ήθελαν να τον εκμεταλλευτούν, η επονομαζόμενη και «αυλή» τονίζοντας ότι είχε επιτρέψει να συμβεί αυτό από τη… «βλακεία και την αφέλειά» του.

Σήμερα πάντως οι φίλοι του είναι λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, είναι όμως φίλοι πραγματικοί για τους οποίους θα έκανε τα πάντα ανά πάσα στιγμή.



Μίλησε επίσης και για την εποχή της μεγάλης του επιτυχίας ως τραγουδιστής, όταν γέμιζαν τα στάδια για μια συναυλία του και για την απόφασή του να τα εγκαταλείψει όλα αυτά και να αφοσιωθεί στη σύνθεση.

«Μου άρεσε που τραγούδαγα, όμως κάποια στιγμή κάτι κλότσησε μέσα μου και το εγκατέλειψα. Είχα πετάξει στην μπάντα την πραγματική μου ιδιότητα, του συνθέτη κι αυτό με ενοχλούσε. Τώρα χαίρομαι πολύ που είμαι ο συνθέτης Στέφανος Κορκολής», δήλωσε.

Όσο για εκείνους που του έκαναν κακό; Απλά τους ξεχνάει. Έτσι μπορεί να συνεχίζει ήσυχος και προσηλωμένος το συνθετικό του έργο.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Στέφανου Κορκολή στην Έλενα Κατρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...