Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Αποκάλυψη – βόμβα της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις της στο περιοδικό Life & Style ότι τα παιδιά θα πρέπει να ζουν με του φυσικούς τους γονείς, η γνωστή παρουσιάστρια βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

«Η δήλωσή μου στο Life & Style ήταν πολύ μεγαλύτερη και πολύ διαφορετική από αυτή που δημοσιεύτηκε, αλλά μίκρυνε για λόγους εργονομίας. Το περιοδικό ανάρτησε μάλιστα συγγνώμη στην ιστοσελίδα του για το λάθος. Εγώ μίλησα για παιδιά χωρισμένα με βίαιο τρόπο από τους γονείς τους και συγκεκριμένα αναφερόμουν στη γνωστή περίπτωση του μικρού κοριτσιού που είχε απαχθεί από το γειτονικό ζευγάρι και βρέθηκε στην Αμερική να μεγαλώνει μακριά από τη φυσική της οικογένεια. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να έχει πει δημόσια περισσότερες φορές ότι ο πραγματικός γονιός είναι αυτός που μεγαλώνει το παιδί. Θεωρώ ότι οι θετοί γονείς κάνουν ιερό έργο. Άλλωστε ο πατέρας μου είναι υιοθετημένος από τον παππού και τη γιαγιά μου!», αποκάλυψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!!! Η παρουσιάστρια τονίζει ότι ο μπαμπάς της, της μίλησε για την ιστορία της ζωής του όταν αυτή άρχισε να καταλαβαίνει κάποια πράγματα, τονίζοντάς της ότι αγαπά τη βιολογική του μητέρα, όμως πραγματική του μητέρα θεωρεί τη γιαγιά της κας Χατζηβασιλείου, την Ευρυδίκη.

Γι’ αυτό και η παρουσιάστρια είναι πολύ ευαισθητοποιημένη όσον αφορά στα ζητήματα υιοθεσίας.

«Τα ίδια μου τα οικογενειακά βιώματα με δίδαξαν να σέβομαι το θεσμό της υιοθεσίας. Οι ιστορίες δε που ζω μέσα από την εκπομπή μου, ενίσχυσαν την αρχική μου εκτίμηση ότι οι θετοί γονείς επιτελούν ιερό έργο. Γιατί όμως πρέπει να αποδεικνύω διαρκώς ότι δεν είμαι ελέφαντας; Με τη λογική του παραλόγου που επικρατεί σε κάποιες εκπομπές της τηλεόρασης που επειδή δεν έχουν θέματα να γεμίσουν τις ατέλειωτες ώρες τους, τα δημιουργούν», δηλώνει η παρουσιάστρια, η οποία στρέφει τα πυρά τις στα μεσημεριανά.

«Φτάνει πια με τις τηλεοπτικές κρεατομηχανές! Τους είναι τόσο βαρύ να αντέξουν ότι μια εκπομπή μπορεί να έχει αξιοπρέπεια και επιτυχία; Ότι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο μπορεί να έχει και απόψεις, αλλά και να είναι δημοφιλές; Αν τους είναι τόσο βαρύ να το καταπιούν, ας πάρουν Maalox», δηλώνει.

Και φυσικά στο τέλος πέταξε και τις μπηχτές της στους επικριτές της: «Δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση τους γιατί σίγουρα θα αισθάνονται άσχημα. Αν βέβαια έχουν τσίπα»!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...