Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

O λαμπερός γάμος του Χρήστου Δάντη στην Σύρο


Την εκλεκτή της καρδιάς του, Τζένη Βουτσίνου, παντρεύτηκε το Σάββατο στην Σύρο ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης σ’ έναν γάμο που συζητήθηκε ιδιαίτερα στο νησί και όχι μόνο.

Ο γάμος τους έγινε στο δημαρχείο της Ποσειδωνίας και ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο Dophin Bay στον Γαλησσά.


Και οι δύο τους έλαμπαν από ευτυχία, αφού μετά την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, ήρθε το μυστήριο του γάμου να ενώσει για πάντα τις ζωές τους.


Την εντυπωσιακή και πανέμορφη νύφη συνόδεψαν μουσικά όργανα και την παρέδωσε στο γαμπρό ο πατέρας της, Ιωσήφ Βουτσίνος, τηρώντας το πατροπαράδοτο έθιμο.


Η  νύφη φορούσε ένα νυφικό από μεταξωτό τούλι και κεντημένη δαντέλα της Μαρίνας Κονίδη ενώ ο γαμπρός,  φορούσε ρούχα που σχεδίασε για εκείνον ο Σωτήρης Γεωργίου και δεν είχαν καμία σχέση με γαμπριάτικο κουστούμι, παραπέμποντας σε μία σπορ και ανάλαφρη εμφάνιση.


Δεν ήταν λίγοι οι επώνυμοι από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της πολιτικής που παραβρέθηκαν στο γάμο τιμώντας το ζευγάρι σ’ αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του.


Το γλέντι του γάμου στην πισίνα του ξενοδοχείου ήταν τρικούβερτο με το γαμπρό και τη νύφη να σέρνουν το χορό και να κρατούν ζωντανό το κέφι μέχρι το ξημέρωμα.





Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...